Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rurka_z_kremem

JAK SPĘDZACIE CZAS WOLNY ZE SWOIM PARTNEREM?

Polecane posty

Ciekawi mnie to jak inne pary spędzają czas po pracy, w weekendy, bo u mnie jest tak że wracam z pracy, jemy obiad i... i kazde siedzi w innym kacie, albo ja albo on w kompie lub przed tv, zadnych ciekawych rozmow, wspolnego siedzenia na kanapie. Jestesmy ze soba 2 lata a czuje sie jakbysmy byli malzenstwem 30 lat!!! :o

bywa tak, że on siedzi na kompie, a ja przed tv. często jest tak, że siedzimy na tej samej kanapie i zawzięcie czytamy - miło tak czytać we własnym towarzystwie. czasami tez czyta z nami córka, każdy co innego. czasami po prostu siedzimy, ja macham szydełkiem i gadamy. mąż potrafi godzinami rozprawiać o historii i polityce. ja lubię go słuchać. ostatnio często gramy w monopol z jego chrześniakiem i naszą córką, pewnie niedługo nam się znudzi. kurcze, krótkie te dni. ciągle brak czasu

Gość
Czesto, bardzo czesto chodzimy na spacery. Jesli jest ladniejsza pogoda, w weekendy jezdzimy za miasto (w promnieniu ok 50km), polazic po jakis lasach, przy jeziorach. A jak sie koncza pomysly - googlujemy jakies wzglednie niedaleko, ciekawe miasto, lazimy po nim, potem idziemy gdzies na obiad i wracamy. Wiosna/latem biegamy albo jezdzimy na rowerach, ale to wieczorami. w naszej zajeboscie nudnej Lodzi nc sie nie dzieje, ale jesli raz od wielkiego dzwonu jest jakas ciekawa wystawa,galeria, tez chodzimy. Kino raz w m-cu. Ale bywa tez i tak, ze nie chce nam sie nic robic, wtedy jedziemy tylko na zakupy, a reszte dnia sie opierdzielamy; ogladamy tv, rozwiazujemy krzyzowki, gramy w NBA, albo po prostu on czyta albo lezy na kanapie z pilotem od tv a ja siedze na kafeterii:classic_cool:

psychiczna kafezdzira ----> HEJ :D A moj to taki leniwy i zero jakiekolwiek inicjatywy w cokolwiek, a gadac to mu sie chce dopiero jak klade sie spac co mnie zawsze wkurza :o A na inne rzeczy go juz nie stac. Kiedys bylo go stac na wyjazdy, wycieczki i drogie hotele ale odkad jest ze mna to juz na nic. :(

Gość
rurka, chce zebys wiedziala, ze nadal jestem za tym, abys wstawila swoje zdjecie w stopce:classic_cool: To pogadaj z nim, powiedz, ze czujesz sie jak w starym dobrym malzenstwie i nie chcesz, zeby tak dalej bylo. A jak nie pomoze, wyjedz raz i drugi sama, z kolezankami, na caly weekend, a po powrocie opowiadaj, jak bylo swietnie. Facet sie nie domysli, z nimi trzeba jasno i prosto z mostu:o;)

Gość ja się
onanizuje, a ona sprząta.

Gość aaaaaaagula
my z meżem mamy malo czasu ale często razem chociaż gotujemy chodzimy na zakupy czasem wyjdziemy do kina lub spacer ale najwazniejsze to jest to ze bardzo duzo rozmawiamy nawet przez telefon on mi opowiada o swojej pracy czy co robil w ciagu dnia a ja jemu :D

Psychiczna ----> foty nie wstawie, bo nie ma na co patrzec :) Moze kiedys jeszcze sie odwaze kto wie... Rozmawialam z nim pare razy, ale wtedy naskakuje na mnie ze ja tez nic nie proponuje i mam juz dosc dalszej konwersacji z nim. My mamy dużo czasu dla siebie, bo całe popołudnia i weekendy, ale nic wspólnie nie robimy. Lepiej bylo jak nie mieszkalismy razem, przynajmniej bardziej sie staral.

Gość Tomuś Piękny
Ja mojemu Ramonkowi jajeczka kołyszę

Aktywnie spędzamy czas. W zimie chodzimy na łyżwy, latem jeździmy rowerami - nawet na wycieczki kilkadziesiąt km. Spacerujemy. Właściwie rzadko zdarza nam się siedzieć na kanapie i oglądać filmy. Raz w tygodniu chodzimy do kina, albo do teatru. Często gramy w bilard. Imprezujemy. Raz w miesiącu romantyczna kolacja w restauracji.

Gość gość
Jezdzimy na rowerach, chodzimy z psami na spacery, gramy w squasha, czasami robimy sobie wycieczki ( aktualnie jezdzimy po lokalnych browarach), a czasami poprostu lezymy na kanapie i ja czytam, a on przeglada fora zegarkowe, bo tojego pasja :-)

Gość bazienka
ja z moim albo gramy w cos na kompie albo filmy, spacery na hustawki czy do parku jak sobie kupie rolki to bedziemy smigac troche ostatnio bylismy na zabezpieczeniu imprezy masowej takie tam rozne

Gość gość
my staramy się w miarę regularnie organizować jakieś wypady sami lub ze znajomymi, zdarza na m się pójść na gokarty do http://www.xdrivekarting.pl/ czasami gdzieś wyjedziemy na koncert, różnie to bywa

Gość gość
- gramy w GTA (i ja i on juz dawno po trzydziestce :) ) - uwielbiamy stare polskie filmy więc często oglądamy - kabarety też lubimy - jemy zazwyczaj w knajpach więc wspólne wypady na obiad czy kolacje - gadamy o pierdołach albo opowiadamy sobie różne rzeczy z pracy (pracujemy w jednej branzy) - czasami po prostu sobie leżymy :)