Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol 19228

Wielki problem z samooceną

Polecane posty

Gość Tomuś Piękny
też mam cnotę

Gość samotna i sama30
przerwa :) no jak Cię nie lubić... ja Ci proponuję wspólne mieszkanie, też jestem sama i nie mam z kim mieszkać :) i jestem kobietą, więc nie zajdziesz w ciążę :classic_cool:

Gość Karol 19228
Poszła sobie?... Szkoda-mieszkam sam, więc mógłbym przygarnąć biedaczkę :)

:D:D :classic_cool: spiknijmy wieksza ekipe, wbijemy do kogos na chate, bedzie wielki lues blues, :classic_cool: alkohol, seksualne orgie, od czasu do czasu praca, żeby było za cos zyc, chciałam dac Wam do zrouzmienia że to naprawde jest mozwlie :classic_cool: !!?

Gość samotna i sama30
ja biorę na poważnie Przerwa! zresztą widziałaś moje zdjęcie, kiedyś Ci wysłałam... masz mój adres, ten na "nel..." tylko nie miałam weny żeby odpisać... Jak chcesz pisz i umawiamy się na wstępne zapoznanie. Ja już nie mam nic do stracenia :classic_cool: :)

:classic_cool: no ale ja musze widziec, że Ty tez tego chcesz 😭 zaangażowanie to podstawa, nie możemy utonąć zm orzu smutku ? :classic_cool: a w ogole nie nadmieniałas ze jestes les ? :classic_cool: Del--> ze wzgedlu na płęc w ramach zmniejszonego ryzyka zajscia w ciaze nie bedziemy sie podejmowac ryzka tego rodziaju antykoncepcj

Karol jak to mozliwe? skoro jestes bardzo przystojnym facetem! O ile to Twoje zdjęcie. W każdym razie wyglądasz tez na sympatycznego. Z jakiego miasta jestes?