Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwapka

Jak się wyzbyć tego strachu?

Polecane posty

Gość kwapka

Boję się o życie moich bliskich,mojego narzeczonego. Jak jadą gdzieś chociażby w drugi zakątek Polski,to się denerwuję,czy nic im się po drodze nie stanie. Jak się wyzbyć tej obsesji?

Gość NataliA20
Mam dokładnie taką samą obsesję. :(

Gość kwapka
No i jak starasz się sobie pomóc?

Gość roxannka
ni ebojcie sie, a jak wy gdzies jedziecie sie odprezyc, to myslicie ze wam si ecos stanie? nie, tylko chceice sio edobrze bawic, nie przeszkadzajcie im, a po drugie, wiecie co to jest sila przyciagania? jak bedzioecie coiagl eo tym myslec, ze im si ecos stanie, to si estanie, nie dopuszczajcie do siebie smutnych mysli, pozdrooo

sila przyciagania to u mnie dziala na mojego przyjaciela,ile razy pomysle ze mogly zadzwonic albo napisac to od razu dzwoni albo pisze wlasnie :D

Gość kwapka
ROXANNKA-trafnie ujęte. Tylko moj narzeczony nie jeździ się odpręzyć. Jeździ ze swoim Ojcem do pracy (taki rodzaj pracy) i załatwiają maszyny. Normalnie w strachu żyję.

Rozumiem Was. Jest coś takiego jak internetowe pogotowie psychologiczne, można napisać do pań psycholog na maila lub gg. We wt i czw mają wieczorem dyżur na gg, można porozmawiać. Myślę, że warto spróbować, bo tak można wpędzić się w nerwicę, a wtedy to już wszyscy będą nerwowi, Wy i bliscy zmartwieni o Wasze zdrowie. To w niczym nie pomoże, prawda? Adres tego pogotowia, tam są namiary: http://www.psychosos.pl/viewpage.php?page_id=4