Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miekkie serce.._.

miekkie serce=twarda dupa

Polecane posty

Gość miekkie serce.._.

proszę was o rade, otóż jestem za dobra chce wszystkim wokolo pomoc np. 1. kolezanka zali sie, ze nie ma na rate aby zaplacic za czesne ja sama jej prpnuje ze pozycze - teraz notorycznie pozycza.. 2. zalatwilam prace kolezance a ta nawet nie powiedziala "dziekuje" a przed innymi gada, ze sama sobie znalazla 3. sama zaprponowalam ze pozycze suknie na wesele kolezance ktora nie ma kasy jest biedna aby kupic nowa a ma moj rozmiar wiec jej pozyczylam bo mi lezy w szafie(dalam za nia 2tys) ona oczywiscie zaprosila mnie na slub przez gadu gadu i od tyg planuje do mnie wpasc z zaproszeniami slub jest 17 kwietnia(!). nawet nie podala godziny uroczystosci przez to gg. mowi ze wpadnie a potem nawet nie zadzwoni i nie usprawiedliwi sie. jaka ja jestem glupia!!! po prpstu glupia, wszystkim chce pomoc a jak ja potrzebuje drobnej przyslugi ludzie odwracaja sie ode mnie:o

Gość hehe na gg
mnie moja najlepsza przyjaciółka zaprosiła na ulicy (przypadkiem się spotkaliśmy) a oni akurat byli u jej mamy i mieli zaproszenia przy sobie, bo uzgadniali coś tam

Gość buncelBOB
Przyjaźnie damskie nie są na całe życie i się rozpadają po kilku latach. Tylko męska przyjaźń istnieje. Chyba, ze się ożenią kawalarzy i wtedy żona bierze pod pantofel każdego!

Gość eee tamm e
no niestety nie wszyscy potrafią docenić to co dla nich się robi. Nie dajs się po prostu wykorzystać jednej osobvie więcej niż raz. Skoro raz cię zawiodła zrobi to ponownie.

Gość miekkie serce.._.
przykładów jest mnóstwo, non stop coś pożyczam komuś, bo np myślę ze tak wypada, ze ja tak chcia;abym byc potraktowana. juz nie mam sił.

Gość buncelBOB
Nie pożyczaj, bo będziesz jak bankomat! Zauważ, że z rodziny swojej jej nikt kasy nie pożycza czyli coś w tym jest, że z Ciebie naiwną chce zrobić i wykorzystać. Jak pożyczysz większe pieniądze to jej już nigdy nie zobaczysz.

Gość miekkie serce.._.
mąż się kłoci ze mną ze jestem naiwna ale ja nie potrafię inaczej-lubię pomagac innym a potem dostaje po dupie:O

Gość prawda to czy fałsz?
no cóż jesteś dobra i myślisz ,że inni też tacy są , w głowie ci sie nie mieści zło , ale tak jest na tym świecie. też taka byłam , teraz udaję ,że nie słysze , a słysze tylko to co chcę.

Gość miekkie serce.._.
dzięki za rady:)