Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahsdhcjxisshagsdfv

masaż egzotyczny tantra,dakini

Polecane posty

Gość jahsdhcjxisshagsdfv

czy ktoś pracował w takim salonie lub był na takim masażu polinezyjskim , prosze o opinie

Gość ten wiersz jest dla Karoliny
ja. masaz wykonany profesjonalnie, az ciarki przechodza po calym ciele ale czuje sie po nim odprezonym, wypoczetym i zdrowszym. polecam 🖐️

Gość jahsdhcjxisshagsdfv
mam mozliwosc pracowania w takim salonie , polecasz ?? jakies minusy ?? (ona)

jakoś nie wyobrażam sobie tantry w salonie masażu :O Chyba, że mam mylne pojęcie o tantrze :O Dakini też mi się z tym kłóci :O Do masażu polinezyjskiego jeszcze nie dotarłam.

Gość ona 21
Jesli nie wyobrażasz sobie tantra w salonie masażu to chociaż wyjaśnij nam jaką ty znasz tantrę , bo jeśli wiesz to mamy tantrę w kilku rodzajach , np tantra yoga, tantra masaż lub np tantra red(seksualna) myślę , a Dakini masaż tego nie znajdziesz w żadnej informacji jest to masaż stworzony przez właściciela gabinetu dakini , któy zawiera masaży hawajskiego , klasycznego. Byłam na tych masażych i dowiedziałam się dużo na ten temat od właściciela gabinetu. Mają własną strone na której opisują ich masaże

Gość gość
Chetnie wykonam masaze osobom potrzebujacym tego jestem profesjonalnym masazysta moj mail tomek321321@interia.pl tel533985562

Gość gość
Jak zrobilem tantre mojej, to nie chciala wyjsc z sypialni przezz tydzien :)

Gość gość
Ja bylam na masazu tantrycznym w salonie dakini w poznaniu, byl to relaksacyjny masaz calego ciala, wybralam opcje bez miejsca intymnego. Pani masujaca byla bardzo mila, wszystko mi wyjasnila, byl to profesjonalny masaz w cudownym klimacie. Polecam

Gość gość
W swiecie dotyku i relaxu mozna odkryc bioprondy, energie Qi, Kundalini lub Prana. Odkrycie tej energi jest zrudlem czlowieka. Masarze tantra na poziomie autentycznosci pobudzaja ta Energie. Odkryj w sobie caly twuj potencjal Szukam masarzystki 0176 99725554

Gość gość
0049 176 99725554 Szukam masarzystki W swiecie dotyku i relaxu mozna odkryc bioprondy, energie Qi, Kundalini lub Prana. Odkrycie tej energi jest zrudlem czlowieka. Masarze tantra na poziomie autentycznosci pobudzaja ta Energie. Odkryj w sobie caly twuj potencjal.

Gość nolly2
A ja ostatnio byłam na tantrze w http://studiodewi.pl i jestem zachwycona! Świetny klimat te świece zapachowe, nastrojowa muzyka i ten miły dotyk.... świetne mają masażystki w tym studiu wszyscy którzy lubią masaże powinni tu zajrzeć :)