Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqo

Co powiedzieć ?

Polecane posty

Gość aqo

Mam 14 lat, mój chłopak ma wolną chate, bo jego rodzice wyjechali na jakieć wakacje rocznicy ich ślubu.. Chce iść do niego na noc. nie wiem co powiedzieć rodzicom. Oczywiście, nie chce niczego więcej niż spędzenie z nim czasuu.. nie wiem co im ściemnić!

to juz w tych czasach 14stki sie puszczaja? nie masz godnosci za grosz?

ze idziesz do kolezanki, ze ma urodziny i robi cos a'la pizama party i zeby nie bylo podejrzen to koniecznie jedz po prezent ;p

Gość maaaauaaaaalinkaaa
do koleżanki spać, tylko to przechodzi. Oj tam nie przesadzajcie 14 lat to już młoda pannica

jasne, na pewno będziecie siedzieć w nocy i rozmawiać.. :/

przeciez to jakas irracjonalna historia. W wieku 14 lat isc na noc do faceta? nie dosc ze kobieta powinna miec jakies zasady i nie latac na noce do facetow to jeszcze wiek iscie po prostu powiedzmy sobie szczerze dzieciecy !! Kobiety juz nie maja w dzisiejszych czasach w ogole szacunku do siebie? Po prostu tak latacie do facetow na noce jakby nigdy nic ? w dodatku do domu ich rodzicow ? ja nie jestem jakis mocher ale bez przesady, miejmy w tym spoleczenstwie jeszcze jakies zasady oprocz tych kurewskich.

Gość aqo
tak się składa że spędzanie czasu z chłopakiem, np. wspólne oglądanie filmu czy coś w tyn stylu bardzo cenie.. nie wiem dlaczego wszyscy od razu myślą o seksie. to jest chore.

i to nie chodzi tutaj wcale tylko o seks a po prostu o same zasady. Zawsze a niestety w dzisiejszych czasac hzaciera sie to juz ze pannice nie lataja za facetami. Tym bardziej do domu jego rodzicow na noce. BTW nie znasz facetow? a pozniej bedzie "ja wcale nie chcialam, nie wiedzialam"

Gość do autorki .. ..
nie dziw się, że jesteś krytykowana, bo w naszych czasach raczej się tylko fantazjowało na temat facetów :) i myślę, że to nie było takie złe :) dzisiaj jest troszkę inaczej, ale jednak nie szłam bym na noc, zyskasz tylko w jego oczach

Gość rocznik1991
powiedz ze cie swedzi;d

Gość zuzul
Nie "wszyscy myślą o seksie" tylko Twój facet myśli o seksie. Kup prezerwatywy i noś w torebce - dobrze radze. Mogą Ci uratować dzieciństwo.

prezerwatyw sie bedzie wstydzila kupic. Inaczej sprawa ma sie do odwiedzenia faceta u jego rodzicow w domu i oklamywania swoich rodzicow.

Gość aqo
dobra, dziękuje wam wszystkim . nie wiecie co to spędzanie czasu z chłopakiem.

Gość kup dziecko prezerwatywy

Gość bsk
nie wszyscy są tacy jak myślicie.

Gość wszyscy sa tacy

szczegolnie faceci nie sa tacy :) nie zdziw sie na tej nocce czasem :)

Ja jak mialam 14 lat nie mialam nawet chlopaka... ups:/ a co dopiero zeby sie wymykac do niego w nocy... Wiem jak to jest spedzac z chlopakiem czas inaczej. Nie chodzi mi o sex, ale nie wystarczy ci to ze go widujesz w dzien??? Ja radze zostac w domu!