Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosząca o poradę

Sukienka na wesele--------TYLKO poważne opinie

Polecane posty

Gość prosząca o poradę

"Wyskoczyło" mi wesele w rodzinie. Zakup nowej sukienki to w tej chwili dla mnie duży niezaplanowany wydatek.... Mam sukienkę kupioną kiedyś z innej okazji.Czy wypada pójśc w niej na to wesele. Dodam,że nie jestem bardzo młodą osobą,mam 40 lat,gusta mogą więc się różnic. Ale po prostu pytam,czy pójście w tej sukni to nie obciach? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12ee95d566decd5c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d127d06815b915a.html

Sukienka jest jak najbardziej odpowiednia, ładny kolor i fason, wg mnie bardzo pasuje na wesele, chociaż mogłabyś dodać zdjęcie tej sukienki na sobie ale zakładam iż leży idealnie :-)

Gość daj inne zdjecie bo na tym
wyglada masakrycznie. w pierwszej chwili myslalam ze to materac. wcale nie zartuje, i nie mam 20 lat tylko tyle co ty

Gość pewnie, że moze być
jest elegancka, na Tobie pewnie wygląda lepiej, do tego coś tam jeszcze i spoko :)

Gość oo oooo oo
może być

Gość STATUA WOLNOŚCI
WIDZIAŁAM 40-LATKI W GORSZYCH KIECKACH NA WESELE.. JEŚLI WYGLĄDASZ W NIEJ OK TO JAK NAJBARDZIEJ MOŻE BYĆ, ŁADNIE ZROBIONE WŁOSY DO TEGO, BUTY NA OBCASIE, POMALOWANE PAZNOKCIE, MAKIJAŻ I BĘDZIE SUPER.

Gość STATUA WOLNOŚCI
KURCZE JA NA DIECIE A TY TAKIE FOTY PYSZNOŚCI:-( MOGĘ PROSIĆ PRZEPIS NA TO CIASTO Z KREMEM I HERBATNIKAMI NA WIERZCHU?:-)

Gość prosząca o poradę
Pasuje mi,bo od tego czasu jak ją kupiłam waga ani drgnęła :O Tak jak napisałam wcześniej,są gusta i guściki.Wiedziałam,że będą i dobijające opinie.Niestety,gdybym miała w tej chwili wolną gotówkę na pewno szalałabym teraz po salonach i przebierała w kieckach...Ale cóż.... Ciekawa jestem po prostu,czy takie suknie tego typu spotyka się jeszcze na m.in.weselach

Gość prosząca o poradę
STATUA WOLNOŚCI---oczywiście,tylko muszę poszukac w szpargałach

Gość STATUA WOLNOŚCI
KURCZE JA NA DIECIE A TY TAKIE FOTY PYSZNOŚCI:-( MOGĘ PROSIĆ PRZEPIS NA TO CIASTO Z KREMEM I HERBATNIKAMI NA WIERZCHU?:-)

Gość STATUA WOLNOŚCI
TO PROSTA, KLASYCZNA SUKIENKA, KOLOR TEŻ DOBRY NA WESELE WIĘC PO CO SIĘ CZEPIACIE, TO ŻE KTOŚ BY NIE ZAŁOŻYŁ TO INNA SPRAWA. JA TEŻ BYM WIELU RZECZY NIE ZAŁOŻYŁA A INNI MAJĄ TO ZA SUPER MODNE.. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.

Gość prosząca o poradę
STATUA WOLNOŚCI Proszę oto przepis: Masa budyniowa 2 budynie waniliowe ugotowac w 0,5l wody.Wlac do tego rozpuszczoną w szklance wody galaretkę cytrynową. Po wystygnięciu zmiksowac z kostką masła. 1/2 l kremówki ubic,można dodac odrobinę żelatyny. Masę budyniową wyłozyc na biszkopt.Na to bitą śmietanę no i na wierzch herbatniki moczone w wódce bądź jakimś soku/herbacie