Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Hipokryzja...brak słów! I to kto?

Polecane posty

Przed chwilą człowiek będący pod pałacem wypowiedział się n.t.hipokryzji Komorowskiego i Tuska.Powiedział,że słyszał wypowiedz Komorowskiego cyt:"Strzelałbym jak do kaczek,tylko obowiązuje okres ochronny" Tusk cyt."cały Pis musi zwyginąć jak..." BRAK SŁÓW!!!I ci ludzie całowali trumnę prezydenta!Żenada!!! Już wiem na kogo NIE BĘDĘ GŁOSOWAĆ 21 czerwca!

Gość lsfjslhs
brak slow. A moze tak twierdzi ktos kto nie lubi PO? Nie siej zametu :O

Gość Komorowski i Tusk
powinni takie osoby pociagac od odpowiedzialnosci karnej!!!

Człowieku,ja wierzę że ten facet tego nie zmyslił.On tam stał i był roztrzęsiony a także bardzo zdenerwowany.I widać było,że wie co mówi.Trzymal flagę i musial to gdzieś usłyszeć.

Gość .....ot..co......
nikt by sobie nie pozwolil na takie slowa w palacu prezydenckim, a jezeli juz to musialby byc kompletnym idiota wypowiadajac je otoczony tlumem ludzi :D

Gość Co się dzieje z Palikotem i
z tym strzelaniem do Kaczek i okresem ochronnym to jakiś czas temu, dość dawno już, ale ktoś tak powiedział, chyba ktoś z po ale nie pamiętam juz kto

Wyobraz sobie,że to był człowiek ok.50-ki.Jasne,jedno co mógl mówić,drugie to co mozna się spodziewać po kimś.

Gość lsfjslhs
tusk, komorowski i inni wiedza, ze gdyby wypowiedieli takie slowa publicznie to poniesliby konsekwencje. Nie pisz glupot :O :O

bazienka,Ty to jak coś podsumujesz to głowa mała.Uwierz może trochę w prawdomówność ludzi,co?:PNie każdy Polak to dziwak i kłamczuch i frustrat!

Gość palikot o kaczyńskim
Ja uważam prezydenta Lecha Kaczyńskiego za chama. Opis: komentarz do przecieków z rozmowy Radosław Sikorski Lech Kaczyński opublikowanych w „Dzienniku Źródło: tvn24.pl z 22 lipca 2008

Gość lalalolalial
ten facet mówił prawdę bo ja też słyszałem te słowa- jak znajdę źródło to podam ale jest to prawda co mówił i świadczy to o fałszu tych ludzi- skoro tak nienawidzili Lecha to powniini teraz nie udawać przynajmniej tylko się nie odzywać

Palikot zawsze mówił to co mysli i to mi sie w nim podoba.Nie siedzi teraz jak wiekszosc z was i nie posypuje głowy popiołem bo tak wypada.Miał jasne poglady i sie tego trzyma.

Ktoś widzę niejednych tutaj musiał bardzo skrzywdzić i oszukać.Naprawdę,zal was ludziska,ale cóż rozumiem i współczuję. Że tak nie potraficie się otrząsnąć i uwierzyć w ludzi.

Pieniądze nas podatników rozdajęe się lekką ręką.A czy ci ludzie mają kredyty...w to wątpię.

Czytaj ze zrozumieniem to forum człeku jak chcesz błysnąć.Tłumaczyć ci się nie zamierzam czy wymyśliłam czy nie,bo nie jesteś tego wart.Ale jakaś osoba to również słyszała.T twoim rozumku pewnie wyjawi się spisek,że uknułyśmy to wspólnie:PŻałosny jesteś.

Gość nie wiem czy to ...
prawda czy nie ale ja choćbym niewiem co usłyszała, ze TUSk czy ktos z PO jest cudowny, idealny, ma dobre serce to NIGDY NIE ZAGŁOSUJĘ NA PO

Gość nie wiem czy to ...
a Komorowski to taka MELEPETA, ze jemu by nawet rózowe stringi za 300 zł wcisneli ;/

Też słuchałam wypowiedzi tego człowieka i wątpie,żeby wyssał to sobie z palca.

no widziałam ten program tak cytował Komorowsiego , Tuska i Sikorskiego ale większość Polaków i tak zapamiętała ich teksty do Prezydenta ... i czeka na wybory KOMOROWSKI zapomnij o prezydenturze każdy tylko nie ty :p i rece precz od IPN , NBP i BBN

Gość marta33333
tak te slowa to jest prawda.pamietam jak czytalam jakas gazete moze gdzies okolo 2 tyg przed ta tragedia i na pierwszej stronie pisalo ze tusk mowi o PiS ze wygina jak dinozaury

Gość ja słuszałem wypowiedz
jakij posłanki co wypowiadała sie na temat Komorowskiego i to teraz ze cos powiedział na temat Kaczyńskiego