Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o info

Co z USG w 18 tygodniu

Polecane posty

Dziewczeta , Ostatni stosunek mialam bardzo dawno temu - 3 miesiace temu , zrobilam juz dwa testy z krwi HCG jeden 18 dni po stosunku, drugi ponad 30 dni po stosunku - oba wyszly negatywnie. Mialam juz 3 miesiaczki , spoznia mi sie czwarta. Poszlam do ginekologa , bo boli mnie lewy jajnik. Zrobil mi USG przez brzuch, nic tam nie wyszlo. Powiedzcie mi prosze dlaczego spoznia mi sie okres, chyba te wszystkie badania wykluczja ciaze prawda ? Bardzo prosze o pomoc.

Prosze o pomoc

HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no nie ...., nie
o co tu chodzi

dlaczego nie piszecie ?

zlituj sie 1. 3 miesiączki 2. testy z krwi 3. usg dawno po seksie i jeszcze byś chciała ciążę? z czego? spóźniać się może z wielu powodów: stres, lekkie przeziębienie, choroba (ale lekarz nic nie wykrył), albo tak sobie po prostu. ile się spóźnia? mi lekarka powiedziała, że poniżej 2 tygodni mam nawet się nie martwić

No spoznia sie tylko pare dni , ale nie mam zbyt wielu objawow przedokresowych. USG po ponad 3 miesiacach od stosunku na pewno by cos pokazalo , bylo to przez brzuch , ale mimo wszystko mysle ze raczej tak No i te testy z krwi w sumie 2 to raczej by sie nie pomylily . Czy mam racje ? Czy moge byc spokojna ?

moim zdaniem możesz być spokojna 18 tc. to już dawno na usg by było widać więc za bardzo sobie wkręcasz. testy z krwi też dają pewny wynik, zwłaszcza po takim czasie.

Dziewczeta Chyba powinnam udac sie do psychologa. Mialam 3 okresy , 2 badania z krwi , wczoraj USG przez brzuch to przeciez w 18 tygodniu juz w wiekszosci przypadkow robi sie USG przez brzuch . Myslicie , ze ze man wszystko w porzadku ?