Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ges278444

BREVOXYL JEST ZAJEBISTYY!!! Na trądzik

Polecane posty

Gość ges278444

Dzisiaj bedzie 3 dzien smarowania. A cera duzo sie poprawila, pryszcze sie zmniejszyly!! Mysle ze za tydzien bedzie jeszcze lepiej:):) 20zł za ładna cere:) polecam wszystkim!!!! Tylko trzeba uwazac i uzywac do tego jakichs kremow nawilzajacych i nie nakladac od razu na umyta twarz! Uzywalam juz go kiedys w polaczeni u z herbatka z bratka czy tabletkami juz nie pamietam i nie mialam ani jednego pryszcza:D:D super srodek , polecam wszystkim. Uzywal moze ktos i chce sie wypowiedziec??

Gość jest bardzo dobry
ale trzeba dokładnie myć ręce bo odbarwia kolorowe ubrania

Gość ges278444
tak:) to prawda.. i jeszcze smarowac cieniutka warstwa! Niektore dziewczyny pisaly ze mialy "luske" i czerwona jakby poparzona twarz.. ja wogole nic takiego nie mialam, tylko kiedys na poczatku mnie piekla twarz, ale po paru dniach bylo lepiej:) trzeba umiec uzywac niektorych rzeczy

Gość u mnie kosztuje 10zl
poza tym nie dziala na nie i nigdy nie dzialal, jakbym sie rownie dobrze posmarowala krem nivea.. :O ale mi juz nic nie pomaga, mialam ok 15 smarowideł, w tym antybiotyki i retinoidy.... 🖐️

Gość ????????
czy maść jest bez recepty?

Gość pitupitu3ee
10zł :o też chcę! u mnie prawie 30 :o co nie zmienia faktu, że brevoxyl jest świetny i również polecam :) Ale naprawdę trzeba uważać, ja przy pierwszym stosowaniu miałam całą czerwoną, gorącą twarz :P po czym zrobiła się właśnie taka łuska z przesuszonej skóry. No ale dzięki temu widać, że "coś się tam dzieje" w skórze :) Tak, to maść bez recepty :) do kupienia w aptece

Gość ges278444
10zł??:o:o to bardzo tanio, bez recepty mozna kupic. Ale po jakims czasie skora sie przyzwyczaja tak mi sie wydaje

Gość ????????
dzieki za info, jutro lece do apteki:)

Gość ges278444
koniecznie napisz jak efekty, wiesz nie nak azdego dziala to samo :):

Gość ????????
Stosuję pare dni i jak naarzie to oceniam "tak sobie" ale gorzej nie jest. Byle do przodu:)