Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka nad i MOlejnik

i co glupio Wam, ujadacze podli? - pogrzeb na Wawelu

Polecane posty

to nie Jaroslaw Kaczynski chcial pochowku pary prezydenckiej na Wawelu! ogladacie wywiad Moniki Olejnik z Bielanem? to Jaroslawa przekonywano do tego pomyslu, to nie jego rzekome wydumane ego jest powodem takiej decyzji! glupio Wam? prawdopodobnie ktos naklaniajacy chcial tego rozlamu w spoleczenstwie. a cierpi przez to Jarek i Marta Kaczynscy oraz dobre imie s.p. pary prezydenckiej.

Gość oho a dziwisz sie wypiera
i mówi że inicjatywa pochodziła od rodziny hahahhahaha

Gość ggggggggggggg
Moim zdaniem może być Wawel choć tempo macie jak na pogrzeb Lady di i dopiero teraz normalne zdjęcia przy trumnach. Pierwszy raz normalne zdjęcia. Ale no ... nie wiem -- może przy nikłych dokonaniach prezydenta trzeba było nagłościć ten Katyń? No ale jak to w Polsce - czy sie stoi czy się leży wypłata się należy... i ? I tylko co ja robie w domu rok przy takim myśleniu. bo wszyscy tak mogą A JA NIE. A czemu to? :(

w chwili gdy umieta ktos bliski trudno podejmowac jakiekolwiek dezycje. pewnie byla masa "doradcow". zgodzil sie bo pewnie mu argumentowano, ze tak bedzie lepiej ze wzgledow narodowych. przyjedzie tyle osobistosci z calego swiata, zeby zobaczyli najwyzszej rango pogrzeb...