Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie_zdecydowana

wielki kontrowersyjny plan upiekszania - kto jest ze mna?

Polecane posty

Gość maksymalnie_zdecydowana

100 dni 43 kg do stracenia 25 cm w obwodzie talii do zlikwidowania rozstępy celluit ogólnie źle! 93 kg, 94 cm w talii ---> cel 50 kg, 69 cm w talii PROGRAM: - glodowki - jedzenie malo glownie jogurty - woda tylko niegazowana - zero przegiec! (czyli obzerania i slodyczy) - tabletki na przemiane materii - cwiczenia przez duza czesc dnia - masaze - naprzemienne prysznice - kremy na wszystko - pozytywne myslenie! CZY MI SIE UDA? wielka zagadka MYSLE ZE TAK! KTO JEST ZE MNA? (zlosliwych wypraszam) optymistow zapraszam dodam ze jestem mloda, mam ladna buzie i przy tej wadze calkiem jedrne cialo (tzn pare niedoskonalosci tak, ale np nie mam boczkow tylko bruszek napiety wprzod i twarde nogi) wiec nic mi nie obwisnie WIELKI PLAN ROZPOCZETY! efekty spodziewane

Gość aaaaaaaaaaaaaaagnes
Powiem tylko jedno, Twój plan wygląda przerażająco. Wg niego może i zrzucisz upragnione kilogramy, ale przy okazji możesz sie WYKOŃCZYĆ!!! Dziewczyno głodówka, ćwiczenia przez większość dnia, a do tego tabletki?! Zastanów się, bo to naprawdę przeraża...

Gość freeeeee
o Boże :( a potem taka chodzi po świecie i mi moją uciułaną witariańską energię psuje !

Gość gggg888
plan jest idiotyczny. nie ćwiczy się przez 'dużą część dnia'! wystarczy godzina dziennie jeżeli trening jest sensownie ułożony i tłuszcz nie ma szans. ale pewnie jestes kolejna bidulką, która myśli, że wykonywanie po kilkaset powtórzeń wymachów nogą da jakieś efekty.. dieta na bazie jogurtu, to jeszcze większy idiotyzm. 'CZY MI SIE UDA? wielka zagadka' ja ci tę wielką zagadkę rozwiążę od ręki- nie uda ci się, bo nie masz pojęcia o odchudzaniu

Gość dfsdf
Pasłaś się przez lata, a chcesz zrzucić w 3 miesiące.. Założę się, że schudniesz w ten sposób 5 kg po czym wygłodzona rzucisz się na jedzenie i przytyjesz do setki..

Gość zonia30
wiem że tu piszesz bo potrzebujesz wsparcia, bo w kupie raźniej, bo liczysz ze wszyscy powiedzą- tak uda się. NIestety nie tędy droga. 50 kg to dużo do zrzucenia a wybrałaś chyba najgorszą z diet. CHętnie bym się z Tobą odchudzała ( mam 15 do zrzucenia) ale ja wybieram inne metody. Polecam Ci: WIZYTE U DIETETYKA a wcześniej u lekarza prowadzącego uprawianie czynne sportu- najlepsze są biegi picie ok 1,5 do 2 litrów wody źródlanej dziennie wspomaganie się suplementami ale nie tabsami odchudzającymi zdrowa zbilansowana dieta- nie tylko jogurty bo jedząc je przez 100 dni mozesz wylądować w szpitalu ( nie da się jeść samych jogurtów 10 dni a co dopiero 100) zyczę Ci powodzenia ale zacznij jeszcze raz, porządnie i nie na forum ale w realu.

Gość max_zdecydowana
juz zaczelam ten plan dzis 3 dzien i juz mam mniej 4 cm i 3 kg... i nie paslam sie przez lata, tylko rok tyle waze... czesto nikt w takie rzeczy nie wierzy.. ale bede silna i udowodnie to przede wszystkim sobie... bedzie ciezko i naprawde wykanczajaco wiem... ale odchudzanie 2 kg na 2 miesiace jest demotywujace... wole drastycznie i szybko! dam rade! i nie przytyje potem bo odzwyczajam sie od jedzenia

Gość zonia30
powodzenia- chudnąc kilogram w jeden dzień za 100 dni będziesz na minusie....

Gość max_zdecydowana
po prostu im sie wiecej ma tym sie szybciej chudnie, potem bedzie mniejsza roznica ale bede sie starac i tak kiedys schudlam w 19 dni 10 kg a nie mialam nadwagi wcale tylko chcialam byc chuda wiec wierze w takie cuda przytylam bo mimo iz bylam chudziutka i jestem fajna on mnie nie pokochal...i zastepowalam inne potrzeby jedzeniem.. ale juz niedlugo moj wielki powrot!

Gość zonia30
cóż mogę powiedzieć- chciałabym mieć tyle samozaparcia co Ty. życzę Ci powodzenia, ale zastanów się jeszcze nad metodą. To co robisz jest zabójcze dla Twojego organizmu. a i jeszcze jedno- rozstępy są spowodu braku kolagenu w tkance łącznej.Pojawiaja się nie tylko przy tyciu ale i przy chudnięciu. Jeśli chcesz chudnąć w tym zatrważającym tempie pamiętaj o dbaniu o skórę bo ona może tego nie wytrzymać i skutek będzie odwrotny.

Gość a ja zaczynam od piątku
od głodówki oczywiście, 10 dni na początek a potem na warzywach 10 dni zero ćwiczeń tylko spacery albo rowerek, bo jak sie głoduje to można zasłabnąć na bieżni później dieta 1000 kal 30 dni no i siłownia. i po wszystkim ścinam włosy, mam do połowy pleców a obcinam sobie krótko robie grzywke i farbuje na czarno żeby mnie nikt nie poznał nie bede już spokojną dziewczynką będe niegrzeczna i nie będe już myśleć o mojej miłości, znajde sobie kogoś innego i już nigdy nie spadne na dno aha jeszcze zaczne palić żeby mnie nie ciągnęło do słodyczy

Gość powodzenia i abys sie nie
wykonczyła, Twój pomysł jest głupi, rozwalisz gospodarke hormonalną, zatrzymasz okres, spowolnisz metabolizm tak że później bedziesz tyc kilka razy szybciej. Włosy Ci będa wypadać garsciami a całe cialo bedzie w rozstępach....Robisz bardzo głupio. Wybrałaś najgorszą metodę

Gość ahaaaaaaaada
Tabletki na przemianę materii? Niby jakie? i po co, skoro cała reszta zakłada dosłowne zabicie metabolizmu (po paru tygodniach będziesz tyła od jednej nadprogramowej truskawki...)

Nie nie uda się. Prawdopodobnie wpadniesz w ciąg objadania się i głodowania,przytyjesz jeszcze więcej,zwalisz sobie metabolizm i układ trawienny i powoli się wykończysz. Na kafeterii jest db wątek o diecie doktora Pape,na której swego czasu schudłam i utrzymałam wagę.Polecam.

Gość Mrs Good
Nawet jeśli schudniesz, to przez taką metodę, jaką sobie wymyśliłaś wyniszczysz swój organizm. W prawidłowym i zdrowym odchudzaniu traci się ok 1kg na tydzień. W dodatku efekty są trwałe. A Twoja metoda może zaprowadzić Cię nawet na cmentarz. Gdzie zbilansowana dieta? Gdzie składniki odżywcze, mikro- i makro- elementy? Naprawdę myślisz, że Twojemu organizmowi wystarczy jogurcik? A co do ćwiczeń - nie liczy się ile się ćwiczy ale jak się ćwiczy. I musi być czas na regenerację mięśni, również po to żeby dalsze ćwiczenia były efektywne. Paradoksalnie ćwicząc 5 godzin dziennie można schudnąć mniej niż ćwicząc i godzinę.

Gość paula-1291
łoho ;D mam nadzieje ze ci sie uda ;) ja bym tak nie umiala ;pp

Gość kobieto wiesz ,że jak
schudniesz a takim szybkim tempie to zostaną Ci wiszące faldy skóry? nawet w rozmowach w toku niedawno o tym mówili... gratulacje za świetny pomysł co nagle to po diable

Gość kobieto wiesz ,że jak
trzeba byc konsekwentnym i systematycznym a nie nagle się zrywać i chudnąc 40 kg

Gość zdecydowana też
wiesz co, ja myślę że nie warto się przejmować tym, co inni mówią, straszą jakimś zniszczeniem organizmu a nie wiedza jak sami sobie niszczą poprzez niezdrowe jedzenie. Głodówka ma działanie zdrowotne i oczyszczające organizm jak się ją prawidłowo przeprowadzi i można się po niej czuć naprawdę rewelacyjnie. Poza tym kurczy się żołądek i później jest łatwiej jeść mniej. Ja wiem swoje z własnych doświadczeń i przekonań nikt mi nie wmówi że się nie da albo o rozwaleniu przemiany materii. Ha ha ja właśnie stosuję głodówki żeby ją przyspieszyć i to naprawdę działa. Wsadździe sobie w buty te wasze rady z dupy wyjęte

Gość gggg888
głodówki są niezdrowe i bezsensowne. nawet te jednodniowe. każdy lekarz ci to powie

Gość gggg888
te 3 kg to zadna rewelacja. wystarczy, że kupę zrobiłas parę razy. plus ubytek wody. tłuszczu nie spala się jogurtem. ale niektórym dziewczynom wszystko jedno czy palą mięśnie czy tłuszcz- ważne żeby waga spadała

Gość ostatnio
w gazecie WPROST z tego tygodnia byl artykul na temat glodowek, byl przyklad kobiety ktora dostala udaru mozgu- poniewaz pila prez kilka dni 3L wody, byla na glodowce wlasnie nerki nie ,,wyrabialy,, z filtrowaniem wiec nie wysiusiala tez wszystkiego przez te nerki i w komorkach wiec sie odkladala dotarla do mozgu i spowodowala trwale uszkodzenie niektorych narzadow, teraz jest zalezna od meza pisalo rowniez ze nie ma najmniejszej opcji wyczyscic z organizmu toksyn wszystkich ale tu pisalo tak a Wy glodowkarze czytacie jakis cudotworcow wiec zapewne ani jednej strony nie przekona ani drugiej i tak kazdy umrze a im szybciej tym lepiej ;)