Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinia880

Maz nie rozumie ze bardziej kocham swojego ojca niz jego!!!!

Polecane posty

Gość ewelinia880

Maz nie rozumie mojej wiezi z moim tata, nie potrafi tego zaakceptowac. Mezowi trudno bylo nawet przyjac moje nazwisko, chcialam je zachowac rowniez dla swoich dzieci, wiec wymusilam na mezu by je przyjal. Nasze malzenstwo trwa od 5 lat, od roku jestem mama cudownych blizniakow, chlopcow, jeden z moich synkow dostal imie mojego taty :), czesto chodze ze swoim tata na spacery, moj ojciec jest najwspanialszym mezczyzna w moim zyciu. Odczuwam z jego strony niechec do mojego meza. Tak samo moja bratowa nie rozumie mojego brata, brat za to jest bardzo zzyty ze swoja mama, jest na kazdy jej rozkaz bo tak powinno byc ze matka jest kobieta numer 1 dla syna. Brat z bratowa swojej corce dali imie po babci(mojej mamie).

Gość TO PROWOKACJA..
wymysl cos innego, pindo 💤

Gość ewelinia880
To nie jest prowokacja, naprawde maz nie umie zrozumiec mojego uczucia do mojego ojca, zachowuje sie egoistycznie. Nie potrafi zrozumiec wiezi jaka naprawde laczy mnie z moim tata.

Gość Aprillia
nuda

Gość ererrtereet
to znaczy autorko, że nie tylko on nie rozumie ale my także nie rozumiemy :) głupia jesteś i tyle.

Gość ewelinia880
zresztą moj ojciec lepiej potrafił mnie ruchac, mąż nie umie, tylko wali konia i jak ma sie spuszczac mowi do mnie: rozkracz sie. Ja robie wtedy: kra! kra! kra! A on spuszcza mi sie na twarz popierdując

Gość ewelinia880
Dziękuje podszywaczowi za rozśmieszenie mnie:( Każda z was chyba kocha bardziej swojego ojca od męża, chyba wasi mężowie też kochają bardziej swoje matki. W końcu w każdej rodzinie tak jest, nie wiem co was tak dziwi?

Gość ererrtereet
hehe :)

Gość ererrtereet
autorko, czy ty jesteś normalna?! miłość do rodziców a miłość do partnera to dwie różne rzeczy i nie można ich porównywać. ale jak cenisz bardziej miłość do ojca niż własnego męża, to znaczy że jesteś nienormalna.

Gość darek z bialegostoku 51 lat
moja żona tez kiedys mocno lubiała swojego ojca i jak kiedys weszlem do kuchni to zobaczylem jak kleczy i pobieram mu do mordy jaja

Gość gość
ona czy tam on ładuje was a wy łykacie temat jak pelikan ryby ha ha

Gość gość
Taaa, a ty nie chciałaś seksu przed ślubem, a chrzestni powinni odkładać dla chrześniaków pokaźne sumy na specjalnym koncie, a twoja koleżanka mieszka z chłopakiem i się nie szanuje.... itp, itd.