Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yessu

żona, a imprezy w pracy

Polecane posty

Gość yessu

w sumie nie wiem nawet czy to problem... z żoną dogadujemy się świetnie, chociaż czasem wnerwia mnie jej choleryczny i wybuchowy charakter. ma uczuclenie na moje imprezy ww pracy. zdarzają się one rzadko - raz na dwa miechy szef zaprasza na kielicha. pytam jej - czy nie ma nic przeciwko jak pójdę? mówi, że nie. a w trakcie imprezy pisze smsa, że jej przykro że wolałem pić z kolegami niż spędzić wieczór z nią :o i tak jest za każdym razem, potem dwa dni ciszy, nie odzywa się, nie odbiera telefonów, ciche dni :( nie rozumiem jej... nie piję prawie wcale, staram się być dobrym mężem, a ona ma takie jazdy :(

Gość czy dobrze zrobilam ?
straszna z niej Hetera, ale jak to mowią masz to na co sobie pozwolisz. postaraj się byc bardziej dominujący i pilnuj swoich praw! masz siwete prawo zeby od czasu do czasu wyrwac sie z domu. Twojej zonie sie z nadmiaru dobrego w dupie poprzewracalo. chcoiaz sama chcialabym takiego Pantofelka, przynajmniej nie bylo by tylu problemow :)))

Gość maz mnie wku*wil !!!!!!!!!!!!!
zona mowi ze nie ma nic przeciwko, zeby nie wyjsc na jakas zazdrosnice albo poprostu chcialaby zebys Ty sam wolal zostac z Nia, a nie zostal w domu dlatego ze ona tego chce ja tez czasami mowie swojemu, ze moze gdzies isc ale wcale tak nie mysle, ale skoro on chce isc i nie chce byc ze mna to nie bede sie plaszczyc przed nim i ze zlosci mowie ze moze..

Gość yessu
"albo poprostu chcialaby zebys Ty sam wolal zostac z Nia" tak było, wypomniała mi to :(

Gość banko-
a jakby to twoja żona chodzila raz na dwa miechy z pracy na imprezy "integracyjne " ? jak byś sie czuł ? - ale nie ten , pierwszy m drugi czy trzeci raz - ale piaty ,dziesiaty ?co byś zaczol myśleć - ale poza tym twoja żona jest ok - nie pije , nie pali , obiady gotuje .....

dajcie spokoj ;/ raz na jakis czas trzeba od siebie oddetchnac, pobawic sie w towarzystwie, czlowiek to istota stadna i tego potrzebuje ;/

Gość yessu
no to by chodziła, chyba raz na dwa miesiące to nie jest często?

Gość banko-
zdarzają się one rzadko - raz na dwa miechy szef zaprasza na kielicha. ------------a to co - nie mozesz odmowić ? pewnie nie mozesz biedaku - bo by cie z pracy zwolnili tak ? co to za barbarzyńskie zwyczaje !

ja jestem dumna i gdy widze, ze maz gdzies wychodzi to nie rzucam sie mu na szyje i nie mowie, nie wychodz, zostan ze mna tylko udaje, ze mi to nie przeszkadza ... ale prawda jest inna, skoro on nie chce ze mna siedziec, to droga wolna ale pozniej jest bol stad te ciche dni... poza tym ja uwazam (i nie tylko to jest moje zdanie) ze na takich imprezach straszne rzeczy sie dzieja! oczywiscie nie wszedzie ale lepiej dmuchac na zimne

Gość banko-
yessu no to by chodziła, chyba raz na dwa miesiące to nie jest często?------------ty taki tępy jesteś z urodzenia czy wygodniej ci rżnąć głupa ?

baby, czemu z was takie bluszcze. a wy co kolezanek nie macie, nigdzie nie wychodzicie??? nie mozna czlowieka zamykac w zlotej klatce ..

Gość yessu
sam jesteś tępy! "ze na takich imprezach straszne rzeczy sie dzieja" jakie niby?

Gość ***groteska***
np. bieganie po nocnych klubach i zachwycanie sie goymi babami co mozna nazwac zdrada

Gość ***groteska***
znam mase przypadkow gdzie wlasnie szef po to zaprasza wspolpracownikow na tzw kielicha zbey sie integrowac przy golych babach

Gość yessu
zostałaś zdradzona w ten sposób, czy o co ci chodzi?:o normalne picie wódki z kumplami z pracy nie ma nic wspólnego z żadnymi nocnymi klubami i dziwkami :o

Gość banko-
dobrze wiesz oczym piszę - zaczął byś inaczej gadać jakby twoja żonka strzelila kielicha jednego czy drugiego i poszukała " bratnie j duszy " - czemu głównie służą takie chlania . a póżniej placz - żona mnie nie rozumie -wieć jest prawdziwy powó ,zeby wyjść z domu . idz , idź , na żone sie nie ogladaj - skoro szef zaprasza ....moze też cie póżniej przytuli jak cie żona w doope kopnie .

Gość ***groteska***
yessu Normalne hmmm w kazdej firmie jest inny szef i co innego chodzi mu po glowie ja niejedno szlyszalam widzialam zdjecia z takich imprez intergracyjnych i nawet dowiedzialam sie ze sasiadka w ten sposob zarabia

a na tych imprezach nie ma kobiet? jesli tak to dla mnei by bylo w porzadku.. pytasz jakie rzeczy sie dzieja? czytalam kiedys na onecie artykul byl o tym i rozne osoby sie wypowiadaly.to jakas firma farmaceutyczna byla i na takich imprezach kazdy z kazdym... szef sekretarka nie bylo wazne kto kim jest, i tlyko zmieniali partnerow

Gość yessu
nie wiem o czym wy piszecie, dla mnie picie w pracy to picie w pracy, a nie jakieś najt kluby :o

Gość her komendante
jesteś z idiotką po prostu

Gość yessu
:o wypada tylko swkitować to stwierdzeniem "a u was biją czarnych" :o

Gość ***groteska***
Pozatym imprezy integracyjne i szef zaprasza buhehe ..... praca praca poza nia jest rodzina a jak maz chce wyjsc z kkolega to ok tylko nie wierza w intergracje zawodowa bo ludzie sa luzni i na sile przez takie glupie wyjscia sie nie polubia nie wiem czemu maja sluzyc te imprezy

Gość yessu
a może nas w firmie pracuje czterech i jednak się lubimy, tak prywatnie też?

Gość banko-
wiadomo czemu - ci durnie wierzą ,ze szef to lubi i ich przez to polubi - wódki sie napiją i będą jak " kompania braci " - a szef patrzy , uszami strzyże i słucha co po pijaki plotą .

Gość ***groteska***
moj maz tez byl ostatnio na imprezie intergracyjnej problemu nie robilam ostatni raz takie cos 2 lata temu ale nie widze w tym sensu z calej firmy lubi moze 1-2 osoby z reszta wieczne zwady bo nie podoba mu sie ich podejscie do sowich malozonek oraz do pracy a tu nagle jakas impreza firmowa i on strasznie chce isc jakby to bylo zebranie najlepszych przyjaciol Nastepnym razme nie bede sluchala ze ten czy tamten jest taki siaki czy owaki przeciez tak sie z nimi ostatnio integrowal

Gość ale głupie jesteście
to świadczy, że uczepiłyście się życia swoich facetów i bez nich ani rusz!! Nie macie swojego życia!! i wielki żal..., idzie na imprezę!!! Masakra!! Jest mi przykro, ciche dni!! to piszą i robią idiotki!! Jak mój facet idzie na imprezę, to ja też!!! Dzwonię do .... i wychodzę, on wie, że też wieczór mam zajęty i bawię się świetnie. Idziesz nie ma sprawy!! Ja też!! 10 lat razem!!

nie siedzę w domu i nie czekam, o której wróci!! Mam od 5 do 10 telefonów, jak się bawię, co robię i o której wrócę???

Gość ***groteska***
ale głupie jesteście Kto sie uczepil wypraszam sobie. Latam na lekcje tanca mam swoje przyjaciolki duzo czytam pozatym jestem dosc zajeta mam wymagajacy zawod. tylko nie toleruje jak mezczyzna zachowuje sie jak niedojrzale dziecko. Chce isc na impreze ok pod warunkiem ze nie robi tego notorycznie wraca o przyzwoitej porze wiem gdzie jest i przychodzi w przyzwoitym stanie

no ja zawsze wiem:)

ale glupie jestescie - moze i jestwm glupia ale jest mi przykro jak maz wychodzi bo ja musze zostac z dzieckiem nie bede przeciez dzieciaka ciagala wieczorem po miescie wiec oczywiste ze nie moge isc tez sie rozerwac w tym czasie kiedy on wychodzi, nie kazdy ma tak dobrze jak Ty