Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yessu

żona, a imprezy w pracy

Polecane posty

Gość ale głupie jesteście
Groteska zawieszenie broni, masz rację!!! Byłam kiedyś "rogaczem"!!!!!!!!!! To były alibi, te wyjścia!!! Tak mnie zdradzał poprzedni partner!!

Gość ***groteska***
ale głupie jesteście :):)

do mąż mnie wkur... zawieszenie broni... masz rację!!! żyłam tak kiedyś!!! więc moja rada!!! jak on wychodzi, to Ty za 3-4 dni też, chociaż sama do kina, na zakupy!!! kup sobie super deser!!! I wróć po 5 godzinach minimum!!!

dziewczyny do groteska mój mąż mnie wk... jak siedzicie w domu i wariujecie, to dla nich jest ok!!! gorzej jak nie jesteście w tym domu!! Mają ten sam tok myślenia jak my!! Gdzie jesteś, co robisz?? Szybko do domu!!!, o której wrócisz!!!, jemu już się nudzi!!! WRACAJ!!!

Gość ***groteska***
ale głupie jesteście hhehe moj maz juz o 21 dzowni i pyt czy wracam :) Na poczatku znajomosci kiedy wychodzilam gdzies bez niego to 21 i przyjezdzal te 20 km ze niby chce sie jeszcze spotkac wieczorem i lepiej zbey mnie sam odwiozl samochodem niz mialabym leciec w nocy do domu piechota albo jechac autobusem przeciez to niebezpieczne.

Gość o rety kotlety
nie slyszalyscie czasem takiego powiedzenia ze gesty sos sie czesto przypala?? to ze facet wychodzi bez zony, nie oznacza ze jej nie kocha, ze nie lubi z nia spedzac czasu, albo ze woli kolegow! to ze ma sie inne zycie poza malzenstwem jest zdrowe i normalne! z przesytu mozna sie porzygac! sama czasem namawiam swojego faceta, zeby sie spotkal z kolegami! co prawda najchetniej wychodze z domu i zostawiam "wolną chatę" zeby oni do nas przyszli, bo mam wiekszy spokoj, ze nic glupiego nie zrobią w takiej grupie samców, ale jesli chodzi o wyjscia na przysłowiowy "reset", to wcale nie mam nic przeciwko temu. smiac mi sie tylko chce jak na drugi dzien zdycha! nie zachowujcie sie jak rozkapryszone dziewczynki i dajcie troche powietrza swoim facetom! bo od was uciekną! nawet zlota klatka, zawsze bedzie klatką!!!

Gość ***groteska***
ale głupie jesteście Oczywiscie zbey mnie odwiezc do domu musial wiedziec gdzi jestem dzieki temu mial pewnosc ze bylam tam gdzie mowilam i z tym z kim bylam Teraz wiaodmo juz tak nie wariuje. Pyta tylko gdzie z kim i o ktorej bede czy przyjechac po mnie. Napisze w trakcje jakies 2-3 smsy ale jak nie odisuje to sie nie denerwuje rozumie ze jestem zajeta. Jak wychodze ze spotkania mam da c znac ze juz wracam :)