Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona bursztynka

jakie portale randkowe polecacie ?

Polecane posty

Gość proponuje czat
No widzisz. Mamy podobny wiek :) Prawda wszedzie mozna trafic na niewiadomo kogo.

Gość faceci to wzrokowce
A jakiego faceta szuka bursztynka? Wiek, wygląd i cechy?

napisał mi na fona...krcze pierwszy raz dalam swoj numer...odpisałam,ze idę juz do lóżka..tylko wypiłam lampke martini i mam czkaffkę i jakos spanikowałam przed rozmową :O w sumie moze za tym trzecim ostatnim razem sie uda...eks sie zakochał...zresztą to potwor był...maj love mnie koncertowo olał...wiec moze do trzech razy sztuka...fajny jest,...ciemny...brunet...tak fajnie pisze polskim językiem...nie poluje na cialo...romantyk...miesni takich znaczy ramion dawno nie widziałam...ale wiecie Dziewczyny...to portal jakby nie patrzec...ale w napadzie maili "ello pieknotko muahh muahh" Jego słowa gdzies mnie tam zaciekawiły ;)

Gość proponuje czat
Diabollica27 wiesz, wg mnie bardzo ładna jesteś :)

Gość proponuje czat
Dobranoc wszystkim :) papa Bursztynka napisz kiedys jak idzie szukanie.

eech to kochanie czarno biała magia...nie ma na niej smoczego rannego ziewacza o potarganej fryzurze bez make-upu...wiesz jak to jest...real to mimika,gesty,zaróżowione policzki,stres...

Gość zielona bursztynka
Diabollica27 ;) super najlepiej szybka decyzja brawo :) jakiego szukam faceta trudno tak opisac,musi byc to cos,wiek tak do 42 lat,poczucie humoru,liczy sie charakter,uczciwy ,wierny,dobry,zdecydowany i pewny siebie ojej ale wiecie to sie nie da tak opisac,bo w zyciu różnie bywa

Gość zielona bursztynka
Diabollica27 tys anioł :) teraz zobaczyłam fotkę facet sie zakochał na bank!

Gość faceci to wzrokowce
wiesz, ale zbyt duża pewnością siebie charakteryzują się osoby zwykle uparte, a reszta cech ok, zawsze ciekawi mnie co to jest TO COŚ ?

Gość zielona bursztynka
dobranoc dobranoc 🖐️ :) to cos to jest własnie to co nie mozna opisac,co sprawia,że własnie ta osoba sie podoba komuś,że ma cos w sobie,że nas do niej ciagnie ja jestem raczej spokojna,i sie waham tak wiec musze miec kogos z silniejszym charakterem ,tak mi sie wydaje

Gość faceci to wzrokowce
a tak na początku co może cie zainteresować w wyglądzie faceta bo my patrzymy na wasz wygląd?

Gość zielona bursztynka
my też,nie wiem ojej musi mi sie podobac i juz tzn mi sie podobac a nie moim koleżanką,i nie mam okreslonego typu urodu,tylko nie lubie brzuchaczy :D

Gość zielona bursztynka
miało byc my tez zawieszamy oko na facetach :)

prawda jest taka Dziewczyny,ze mimo wszystko na portalach szukamy tego naszego wizerunku wymarzonego mężczyzny...i albo zainteresuje nas rozmową albo spali wszystkona panewce...szkoda,ze tak wiele pozornie fajnych mezczyzn karmi nas pieknymi kłamstewkami by ziścic swoj niecny plan...ostrożnie Kochane...pamietajcie....taki diament na portalu randkowym ciezko wychwycic...

Gość faceci to wzrokowce
hmmm brzuchacz, no ja na szczęście nie jestem :-)

Gość zielona bursztynka
Diabollica27 spoko naiwną trzeba po prostu byc,na sliczne słówka nie każda sie złapie ,bynajmniej ja taka nie jestem łatwowierna,już raczej powiedziałabym o sobie bardzo ostrożna

Gość zielona bursztynka
faceci to wzrokowce no i bardzo dobrze ,trzymaj tak dalej :D

Gość terkoz
di dobrze prawi

Gość faceci to wzrokowce
ale to i zasługa genetyczna jest hihi :-)

Gość zielona bursztynka
nie każdy ma to w genach,tylko pozazdroscic ! inni muszą sie pilnować :(

Gość lol+lol
lepiej trzymać się realu niż wirtualnej rzeczywistości. ja nienawidzę podrywu przez net

Gość faceci to wzrokowce
ale ogólnie też dbam o siebie bo lubię :-)

Gość zielona bursztynka
lol+lol ja nie moge powiedzieć,że nienawidze podrywu przez net ,bo jest mi to obce zjawisko no i bardzo dobrze,nalezy dbac o siebie :) na poczatku myslałam,ze jestes kobietą :D faceci to wzrokowcy :D na mnie juz pora,rano wstaje ,ciesze sie,ze tu napisałam narazie przemysle sobie wszystko ale bede tu zagladac i psac :) w koncu to mój topik dobranoc :) 🖐️

Gość zielona bursztynka
pisać* cóż pózno już pa

Gość faceci to wzrokowce
dobranoc

Weszłam na chat i podziwiam zacięcie,bo znalezienie kogoś kto nie szuka przysłowiowej d*py i umie napisać coś więcej niż 'hehe lol" graniczy z cudem...

Gość proponuje czat
Podnosze.. Udało sie komuś poznac przez neta ostatnio kogos fajnego?

Gość zielona bursztynka
hej :) ale numer własnie odszukałam topik bo mi sie zagubił w tym natłoku innych tematów

Gość zielona bursztynka
miałam zamiar dopiero po niedzieli zacząc działać,ale właśnie nie wytrzymałam i zajrzałam na czaty niektórych portali... i cóż na onet nie udało mi sie bo cos nie tak mam z jawą dziwne chyba nie ta wersja na wp wchodzę ale czekałam jakieś 5 min i mi sie znudziło czekać na połaczenie z serwerem no i sukces na interii ..........ale co tam sie dzieje kosmos :D nie rozumiem o czym oni piszą! jakby sie kazdy znał i te buzki masakra ,aż sie w oczach mienią ale zaczepił mnie sam jakiś gość na priv,chyba na samotni weszłam i pogadałam sobie haha hej .... a drugie pytanie było ...masz skypa? no i zwiałam jemu :D niezły poczatek ...ale mnie to rozśmieszyło :D

Gość zielona bursztynka
no tak sobie czytam opinie o portalu randkowym " my dwoje" jest ktoś kto korzystał i ma jakies doswiadczenia?