Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona bursztynka

jakie portale randkowe polecacie ?

Polecane posty

Gość Anulllaaaa
tanczaca z wiatrem,widze ze zaobserwowalas to samo co ja... jeszcze natknelam sie na jeden typ,pod tytulem milosc instat wszystko w pigulce,na pierwszym spotkaniu opowiedzial mi cale swoje zycie( w wersji subiektywnej),a na drugim juz zaczal opowiadac ze sie zakochal (facet rzekomy rozwodnik 36lat!!!!)Na 3 spotkaniu milosc byla juz tak goraca,ze koniecznie chcial zebym z nim zamieszkala...stwierdzilam ze to jakis absurd,ale z ciekawosci postanowilam sobie go poobserwowac i wypunktowac,wiec zaproponowalam przyjazn dla lepszego poznania delikwenta...po 2 tygodniach juz lecial na kolejne spotkanie,o ktorym z wypiekami na twarzy mnie jako przyjaciolce opowiadal,dziewczyna rowniez zostala sploszona,wiec skorzystal z adresu email mojej serdecznej kolezanki,rowniez singielki po przejsciach,najsmieszniejsze bylo jedno zdanie ktore zapamietalam,bo powtarzal je bez przerwy ,ze on musi kochac i czuc sie kochany.......niewazne kogo i przez kogo,byle bylo( to juz dodalam sama od siebie)

Gość pytanie do bursztynki
Mi się wydaje, że jeśli facet zakłada taki profil aby dajmy na to uwieść, przespać się i zniknąć to i tak robi to w realu a po przygodę to wystarczy iść na pierwszą lepszą dyskotekę i nie trzeba zakładać profilu. Tak to jest teraz, że teraz zarówno więcej dziewczyn oraz chłopaków szuka przygód, kasy i nie chce się wiązać. Bo to teraz taka moda nastała, że jak się jest wiernym to się jest niemodnym i nienowoczesnym. Dziś świat propaguje inne wartości.

Gość Anulllaaaa
A ja mysle ze taki delikwent,po kilku miesiacach przegladania tysiecy profili i fotek,dochodzi do wniosku ze albo to bedzie top modelka,albo nikt,takie targowisko proznosci...a z drugiej strony ja rowniez mam swoj okreslony typ...niestety nie potrafilabym zaakceptowac drobnego,szczuplego faceta:)...

Gość tańcząca_z _wiatrem
BA ! casami to milość już jest jak sie nie wyjdzie poza internet

Gość pytanie do bursztynki
No właśnie, nie które dziewczyny nie akceptują takich facetów o drobnej budowie a ja bym nie zaakceptował dziewczyny puszystej. Sam jestem średniej budowy ciała, taki nie za gruby nie za chudy, no ale i tak lubię szczupłe kobietki :-)

Gość Anulllaaa
Wszystko jest kwestia gustu:) i cale szczescie ze tak jest,inaczej ponad 80% populacji nie mialaby szans zwiazania sie z kimkolwiek,bo ten za gruby inny krzywy tamten lysy itp. Na waszym miejscu tj.ci ktorzy mieszkaja w Pl nie bawilabym sie w portale randkowe,jest w koncu tyle mozliwosci zeby kogos poznac live,poprostu wszedzie....

Z tym poznawaniem " live", to wcale nie taka prosta sprawa jeśli mieszka się w małej miejscowości, w dodatku pracuje tylko z facetami... W takich okolicznościach szanse na poznanie kogoś interesującego - w tradycyjny nazwijmy to sposób - są niestety niewielkie, aby nie powiedzieć bliskie zeru. Na imprezę czy do dyskoteki nie pójdę, bo to już nie ten przedział wiekowy, poza tym, to nigdy nie były moje klimaty. Krąg znajomych z racji tego, że większość juz dawno założyła swoje rodziny też mocno się zawęził. Dlatego osoby w podobnej do mojej sytuacji jeżeli chcą jeszcze coś w swoim życiu zmienić są niestety "skazane" na portale randkowe ...A tam, jak ktoś wcześniej wspomniał , targowisko próźności. Choć uważam, że osoby, które rzeczywiście chcą kogoś poznać i są otwarte na nowe znajomości, bardzo szybko takowe nawiązują i jeszcze szybciej stamtąd znikają. Cała reszta nie jest na to gotowa, ponieważ emocjonalnie tkwi jeszcze w poprzednim związku lub jest tak nieufna, ze nikomu nie pozwoli sie do siebie zbliżyć, a są tam tylko po to aby jakos wypełnic ten nadmiar wolnego czasu i mieć na starość wymówkę przed samym sobą ... " No przecież próbowałem/am" :)

Gość Anuuuullllaaa
No tak,w tym wypadku rozumiem,ja tez dlatego jestem zalogowana,tylko no wlasnie ,wiekszosc z nich szuka wolnej singielki pelnej pasji,bywalczyni klubow...a ja coz,hmmm jak najbardziej poszalalabym w klubie,biegala do silowni robila mnostwo innych spraw gdybym nie byla mama 2 malenkich urwisow,zyjaca z dala od jakiejkolwiek pomocnej dloni,w postaci babci czy kogokolwiek kto moglby sie dziecmi choc na chwile zajac....jednym slowem nieciekawa towarzysko,choc wesola,otwarta i energiczna

Gość czaty to chyba nie to
Witam! Sorry, że się nie odzywałam, ale długi weekend I co, wysłałaś w końcu to zdjęcie? Ja na Twoim miejscu raczej nie zdecydowałabym się na przesyłanie na tak wczesnym etapie, ewentualnie, tak jak mówiłaś, jakieś śmieszne zdjęcie (szarej myszki itp..). Widziałam też, że ktoś się pytał o to czy na mydwoje.pl można zalogować się bez zdjęcia. Można, można nawet założyć konto ze zdjęciem i ustalić kto może je przeglądać. Więc o tyle dobrze, że faktycznie nie każdy może przeglądać Twoje zdjęcia. Też tego nie lubię i sama zakładam tego typu blokady... No pewnie macie rację, że sporo jest oszustów na portalach, ale tak jak już chyba pisałam wcześniej: uważam, że jak się trafi na odpowiedni portal, to łatwo można uniknąć takich oszustów... Pisz dalej Bursztynka, bo faktycznie fajnie się czyta Twoje posty:)

Gość e;rbrwbp'
A ten facet tu to pewnie jakaś kaleka,siedzi w domu i podrywa!

coś w tym jest..ja niby chciałabym znów być z kimś ale jednak każdą nową znajomość skazuję z góry na porażkę a potem mówię sobie 'no przecież próbowałam' ... pozdrawiam innych autosabotażystów ;)

Gość szukająca faceta
Bursztynko i ' czaty to chyba jednak nie to" dzięki za odpowiedz dotyczącą zdjęcia :-) włąśnie chciałabym się tam zapisać. a odnośnie czatów....słuchajcie ja wysyłam od razu zdjęcie w ciągu pół godziny od rozpoczęcia rozmowy, i niestety wiele osób się już nie odzywa potem bo nie jestem typ barbie itp po 2 faceci gadają z kilkoma na raz i wiadomo,że na gg biorą tą ,która się podoba nie wiem czy na my dwoje jest inaczej, ja w sumie też nie mam jakichś ciekawych zdjęć , mam takie zwykłe , szara myszka jak ktoś napisał.Nie przyciągają one wiadomo...A na czatach bywam często,lecz sporo facetów suzka chyba na sex, 1 mi się rpzynał,ze bbrdzo często spotyka się z kobietami z czata... nie wiem,a z drugiej strony porzucić to..? człwoiek by chciał życie ułożyć itp

Gość szukająca faceta
a po 2 właśnie apropo zdjęcia... zastanawiam się czy gdybym wstawiła wypacykowane zdjęcie odmalowana i coś w tym stylu czy odzew byłby inny. Bo faceci na fotkę normalną,ze siedzisz przy kawie i się uśmiechasz ,piszą nie pwoiem fajna jesteś(kultura jest:-)) i zaraz zgadammy się na mejlu i pa włąśnie nie wiem czy na my dwoje jest inaczej :-)

Gość proponuje czat
Bursztyka jestes moze? Co tam u Ciebie? Niekoniecznie powiązane z naszym tematem. Mam nadzieje ze dobrze wszystko. Pozdrowienia dla Ciebie.

Gość czaty to chyba nie to
Szukająca faceta- no niestety sporo facetów takich jest, którzy szukają typu barbie:/ Ale jeśli jesteś normalna, to pozostań sobą i przesyłaj takie zdjęcia jak teraz. Nie rób nic na siłę tylko po to, żeby się komuś przypodobać! Jesteś jaka jesteś, jeśli się komuś nie spodobasz, jego strata. Wiem, że to brzmi banalnie, ale myślę, że tak właśnie jest:) Akurat na mydwoje raczej czegoś takiego nie ma, a to z prostego faktu wynika: nie ma tam tego typu dziewczyn:) W sensie dziewczyn typu "barbie". One chyba wolą zajrzeć na darmowe portale i właśnie na czaty. A więc polecam, mam nadzieję, że kogoś sobie znajdziesz. Pozdrawiam!

Gość szukająca faceta
czaty to chyba nie to---> dzięki za odpowiedz:-) ja dalej właśnie czatowałam ostatnio i nic nie wyszo.... chyba właśnie wezme się i zapiszę do mydwoje:-) pozdrowienia szukającym szkoda,ze bursztynki nie :-)

Gość olka_1
No widzę, że macie podobne zdanie do mojego. Ja też uważam, że na różnych takich portalach można łatwo natknąć się na jakiegoś oszołoma:) Ale zawsze to jest jakaś dodatkowa szansa na poznanie kogoś. Z czatów to ja nigdy nie korzystałam i raczej nie używałabym ich do zapoznania kogoś, to chyba nie tędy droga... Ale już z różnych portali korzystałam i nie było tak źle. Raczej nie zależało mi na kimś na stałe, raczej pragnęłam spotkać nowych facetów i a nuż coś z tego by wyszło. Co do tego mydwoje, to z tego co się orientuję, to bardziej jest to takie internetowe biuro matrymonialne. W sumie nigdy tam nie wykupiłam abonamentu, ale z tego co piszesz brzmi fajnie. Fajnie w ogóle, że trafiłam na ten wątek:) Pozdrawiam i również życzę powodzenia!

Gość mandona
Widzę, że trochę przymarł ten wątek Może jeszcze się ktoś tutaj dołączy, bo ja w sumie natknęłam się przypadkowo na niego, ale chciałabym to rozwinąć. Mianowicie jestem w takiej sytuacji, że szukam partnera. I raczej nie mam obaw co do internetowych znajomości, więc chętnie skorzystam z internetu. Jednak raczej nie mam zamiaru korzystać z czatów, bo to nie dla mnie. Już swoje lata mam i zależy mi na dojrzałym facecie (zarówno emocjonalnie jak i wiekowo), a na czacie raczej ciężko kogoś takiego poznać. Chętniej skorzystałabym z portali randkowych, widzę, że Wy tutaj też korzystałyście z czegoś takiego. O mydwoje znalazłam kilka pozytywnych opinii, ale może dacie znać czy udało Wam się już kogoś znaleźć?:) Jestem ciekawa co okazało się skuteczniejsze, czy czaty czy jednak portale randkowe:)

Gość Pupciaan
A idzcie z tymi portalami randkowymi tam dziewczyny to albo rąbnięte ( czytaj z przeszłością) albo tak brzdkie i nieogarniete ze to glowa mala, proponuje pochodzic po parku i zagadac do pani siedzacej na lawce.

Gość pompopo
Czaty lepiej sobie odpuść. Piszesz, że szukasz kogoś na poważnie, więc nie pakuj się na te różne czaty, bo nikogo na poważnie tam nie znajdziesz. Jeśli chodzi o portale, to też korzystaj z nich ostrożnie, podchodź do tego z dystansem, nie angażuj się za bardzo w nowe znajomości na początku. Ale warto z nich skorzystać. Tak właśnie poznałam mojego narzeczonego, więc wiem co mówię:) Trochę czasu się "naszukałam", spotkałam wielu innych facetów, którzy w większości okazali się niewypałami. Jeśli chodzi o mydwoje, to koleżanka mi mówiła, że dobry serwis. Tylko nie dla każdego, raczej dla tych poważniejszych osób, które wiedzą już czego chcą. Ona znalazła tam faceta, spotykają się kilka miesięcy i jest ok. Ale chyba wszędzie można kogoś znaleźć, wystarczy odpowiednio szukać i uzbroić się w cierpliwość:) Powodzenia!

Gość DariaAwaria
Sama ostatnio szukałam tego miejsca i z moich obserwacji wynika: portale randkowe to miejsca często dla leniwych osób, które uważają że jak założą prosty profil to wszystko jest już za nimi, nie muszą zagadywać itd :) Czaty, niektóre to miejsca typowo na wymianę sponsorską. Trafiłam na jeden fajny, gochat.in, ale to pewnie dlatego że jest młody i niedawno założony. Mam nadzieję że będzie więcej takich miejsc, na których będą mogły spotkać się osoby uznające jakieś wartości.

Gość gochat.in/Lilah
Dzięki za poradę Daria, też tam weszłam i widzę że jest naprawdę ok :) założyłam sobie nawet konto bo wcześniej byłam bez logowania. Jak ktoś chce pogadać to daję w nicku link do mnie:)

Gość lilaah
Też mogę polecić gochat.in, mają ciekawe opcje jak na czat, fajne jest że wchodzą tam normalne osoby:)

Gość gość
POlecam www.sexportal.pl

Gość gość
Tutaj https://facezbok.pl/ sobie możecie założyć konto. Teraz poznawanie ludzi przez internet jest coraz bardziej popularne. Znam wiele par ktore sie w ten sposob poznaly, wiec jest to dobra opcja dla ludzi ktorzy sa niesmiali lub nie maja gdzie kogos poznac.