Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia_we89

dziewczyny blagam pomozcie !! jak myslicie co mi jest ??

Polecane posty

Gość natalia_we89

Od jakiegos tygodnia bolą mnie nogi! Wlasciwie nie wiem czy slowo bola jest dobrym okresleniem... promieniuje mi jakby w srodku cos nie wiem jak to opisac.. biore yasmin jakies 8 miesiecy (mam 20 lat) i poszlam dzisiaj do ginekologa bo sobie wkrecilam ze to cos z zylami. Dala mi skierowanie na badania kazala odstawic juz dzisiaj tabletki... Dodam że moje nogi nie sa ani czerwone ani spuchniete (gdy mnie badala obwod kolana w prawej nodze jest o 1 cm wiekszy niz w lewej ) i wlasnie w tej prawej odczuwam bardziej to promieniowanie... Dodam ze w ogole nie zazywam ruchu. Jestem szczupla wysoka i mam siedzaca pracę. Prosze napiszcie jak myslicie z czego to ?

Gość paulina 24
Ja myślę że to pewnie przez tabletki i niestety chyba juz nigdy nie powinnas ich brać widać nie służą twoim żyłą. Dobrze że szybko zareagowałaś

Gość sympatyczna24
też tak myśle, że to przez tabletki. Z tego wynika że albo nie powinnaś brać wogóle tabletek albo zmienić. Najlepiej odstaw na pare miesięcy do momentu kiedy odczujesz poprawe i jeśłi musisz brać jakieś tabletki to spróbuj inne i jeśli przy innych będziesz to samo odczuwać tzn że nie powinnaś stosować żadnych a jak będzie wszystko ok tzn że tylko tamte ci nie odpowiadały.Spokojnie,główka do góry:)

hmm jakby to było przez tabletki to myslę, zeby takie objawy się pojwiły juz po 2, 3 miesiącach - ale nie wykluczone , ze to przez nie bolą Cię nogi. Miałam kolezankę, która po tabletkach miała ogromne bóle głowy i krwawienia z dziąseł. Takze wszystko sie moze zdarzyć. Jesli chodzi o siedzący tryb życia to tez nie dobrze, bo jak sie człowiek wogóle nie rusza to mogą powstac jakies zwyrodnienia kiedys w kościach. Moze 2 razy w tyg wyskoczyłabys na basen albo siłownie się rozruszac?