Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet prawie normalny

Zakładam partie walcząca o równouprawnienie... mężczyzn

Polecane posty

Gość Facet prawie normalny

Kto się przyłącza!!!

Gość jelinka1
Ja się przyłączam jako kobieta I mam pomysł: założe wielkie dildo przypięte do pasa, a Ty w ramach równouprawnienia mi je obciągniesz :) ? Co Ty na to?

Gość ICLIUIII;/I;IGBUJV
stary zajebiście! ja też chcę w ramach równoupreawnienia chcemy zrónać zarobki, chcę mieć tyle ile faceci, ty też tego chcesz? spoko :) możesz brać wychowawczy na dziecko, cieszysz się? mnie to pasuje możesz też przyjąć nowe nazwisko, kobiety którą kopchasz równouprawnienie- jestem za!

Gość jelinka1
no a jak już mi obciągniesz, koteczku to będziesz mógł skoczyć po piwko dla mnie i ogarnąć trochę chatę :) Yeah.. takie równouprawnienie to mi się podoba ;)

Gość przyłączam się też
Wnioskując po wielu postach kobiet zamieszczanych na kafe, wielu ich mężczyzn to jakieś totalne nieroby a one to nie robią nic innego jak obciąganie, pranie, sprzątanie itp. :) Do tematu: -postulatów brak: 1 tacierzyńskie tak długie jak macierzyńskie 2 wcześniejsza emerytura 3 narzekanie od rana do wieczora 4 mniejsze zarobki aby przerzucić cały stres utrzymania finansów domowych na kobiety 5 więcej stref erogennych :P

Gość przyłączam się też
Aaa i najwżniejsze: Prawo do histerii, niezdecydowania, i robienia awantury co 28 dni, bo TAK!! :P

Gość 521
a wnioskując po twoim poście masz w domu niezrównoważoną histeryczkę, która wcale nie przejmuje się finansami, współczuję

Gość
w ramach równouprawnienia proponuję przyznać mężczyznom prawo do: 1. PMS-u 2. okresu 3. rodzenia dzieci :classic_cool:

Gość No madralo
Zgadzam się na wszystkie, jak urodzisz pierwsze dziecko, a prawo do awantur co cztery tygodnie, tylko, jak lekarz zaświadczy, że skurcze wypychające z ciebie krew są naprawdę bolesne.

Gość o rety kotlety
to bardzo interesujące.. czekam z niecierpliwoscią na kolejne wpisy i postulaty! a szczegolnie na sprecyzowanie w czym jestescie drodzy panowie dyskryminowani:)

Gość 521
dziffka, menopazuę zapomniałaś im dorzucić

Gość
" menopazuę zapomniałaś im dorzucić " niech będzie i prawo do menopauzy :D

Gość 521
znakomita większość przyłaczonych to baby, coś tu nie gra

Gość ja chcę jeszcze
1.miec prawo do bolu głowy 364 dni w roku 2.iść na emeryturę w wieku 60 lat 3. statystycznie dłużej żyć 4. dostawać tyle samo kasy za tyle samo pracy (pisze o pracy i jej efektach, a nie o przebywaniu w pracy) 5. móc narzekać bez przerwy I jeszcze znieść staromodne: 1. obowiązek ustępowania miejsca kobiecie 2. święto 8 marca

Gość
coś mi się wydaje, że to jest KOBIECE forum, więc bezmózgowe i włochate istoty męskie nie powinny mieć tu dużo do gadania :classic_cool:

Gość
ja chcę jeszcze - przecież ty już pisząc w takim temacie: narzekasz histeryzujesz udowadniasz, że masz problemy ze sobą :D

Gość i zeby baby nauczyły się
wbijac gwożdzie i naprawiac prąd

Gość t659v5
spoko! a dodatkowo panowie, w ramach rownouprawnienia, oprocz skurczy co 28 dni mozecie dostac do nich gratis- biegunke, mdlosci, oslabienie, bole nog i krzyza :)

Gość o rety kotlety
wszystko gra!! my po prostu jestesmy za rownouprawnieniem dla wszystkich! od zawsze i na zawsze!! :) jupi!!

Gość ale tu panuje bezmózgowie
od razu widac, że to babskie forum

Gość
" i zeby baby nauczyły się wbijac gwożdzie i naprawiac prąd " a co, twoja nie umie? :D to masz pecha :classic_cool:

Gość t659v5
ty wyzej, myslisz ze nie umiem wbijac gwozdzi? kiedys wbijalam takie ponad 15 cm, grube jak olowek bo naprawialam ogrodzenie dla koni, kurewsko ciezkim mlotkiem :P rabalam drewno na opal, wyrzucalam obornik itp :P zabawne jak faceci mysla ze sa niezastapieni buahahahhaa

Gość 521
wbić gwoździa to już w przedszkolu umiałam a ty umiesz pralkę właczyc ? ;)

Gość o rety kotlety
a co to za baba ktora nie umie wbijac gwozdzi, wymieniac uszczelek w kranie, malowac, tapetowac i "naprawiac prąd", w dobie kryzysu prawdziwego mezczyzny jeszcze sie takie lewe uchowaly?:)

Gość ale tu panuje bezmózgowie
TOTALNE!!! SAME BABY!!!

Gość przyłączam się też
Menopauze i faceci mają tylko to się inaczej nazywa ;) Tak okres chce mieć, bo TAK :P Nie nie mam histeryczki w domu i jestem nieskrępowanego stanu. Oddychać oddychać, świeże powietrze aż zapiera dech, wolność!! :D Zgadzam się z postulatem dotyczącym rodzenia dzieci, gdyż mielibyśmy pewność że dziecko jest nasze a nie sąsiada. Kolejne: -chcemy wydawać Wasze pieniądze na niekończących się zakupach z psiapsiółami, oraz kupować wiele niepotrzebnych rzeczy które podobno ładnie wyglądają w domu, a które będą mogły wzbudzić zazdrość u znajomych psiapsiółów -chcemy byś wysłuchiwani z naszych bolączek i problemów, ponadto nie chcemy rad, wystarczy że poklepiemy jęzorem przez okrągłą dobę -chcemy również odzyskać 3/4 powierzchni szafy które zajmują Wasze ciuszki To tyle na razie :P

Gość 521
generalnie w większosci przypadkow rola baby w naprawach domowych sprowadza się tylko do tego, żeby a/ chodzic za mezem 3 miesiace i przypominac ze cos sie zepsulo b/ znosic całodzienne gadanie, jak juz sie zabierze do roboty, latanie co 5 minut do sklepu po jakąś nową czesc c/ chwalenia i dowartosciowania: och kochanie jakie to było trudne, jak świetnie sobie poradziłes d/ wezwania fachowca jak juz szanowny mąż pojdzie do pracy, i naprawienia porządnie

Gość No madralo
A na czym polega sprawa z odkręcaniem słoików, można w każdym poradniku dla despreratek znaleźć. Proponuje również obowiązek golenia całego ciała, lub bolesnej depilacji, głośne komentarze na temat wyglądu jak również możliwość popieprzania na wysokich obcasach, i mini plus pończochy przy temperaturze -12. Zapomniałabym - również traktowanie z góry i plotki, jakoby awans był "przez łóżko".

Gość a ja chce miejsce
w lodówce na piwo, bo cała jest zajeta jakimis gównopodonymi , ale podobno zdrowymi (chyba dla swiń) preparatami i jedeniopodobnymi papkami Ja chce miejsca na jeden 6-pak!!!!