Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irqa

Jest noc.ZAZDROSZCZE WAM ZE MOZECIE...

Polecane posty

Gość irqa

..teraz bzykac sie z partnerami! Yhh,ile jeszcze potrwa moj celibat? NO ILE?! Nie chce z pierwszym lepszym ;( dodam ze jestem perwersyjna nimfomanka,a od 2.5 roku NIC! Chce mi sie wyc! Jak widze pary to wyobrazam sobie miedzy nimi rozne pozycje,ustalam kto dominuje itd.Przez ta samotnosc wariuje.

Gość ggggggggggggg
A ja dziś dla siebie jestem...Mesjaszem Narodu Polskiego. W smie siedzę i myślę - czemu nie Mojżesz Narodu, ale kurde nieźleście to wymyślili - wy bezgrzeszni, cierpiący nie wiadomo za co - reszta to grzechy i jeszcze raz grzechy. I nie ograją was bo sie od Chama wyprowadziliście. I wy naprawde od tego Chama jesteście tu wszyscy. Ten kult matki taki jeszcze - to takie na biblijnego Chama akurat. No moim zdaniem nie ograją was ale agresja jest możliwa. Wg swojej kultury za chamstwo i durnotę możecie zostać potępieni. Ale historycznie jak się od chamstwa wywiedziecie z tym pijaństwem to nie mają szans. I to dlatego takie nieuleczalne to pijaństwo. Nie wiem. No na Wawelu Benek by sie przydał. Kto wie? Może nie umie sie zachować. Merkel i kanclerz przylecą osobno -oby się nikt więcej nie roztrzaskał bo powiedzą, że Kraków jest przeklęty i tyle. Polska ... Mesjasz narodów... :(

Gość xzxxxzzx
ggggggggggggg >> poznaje Twoj styl, kilka lat temu pisalas na temacie o 28 latku co nie mial dziewczyny ?

Jest noc. ZAZDROSZCZĘ WAM ŻE MOŻECIE iść spać :D bo ja niestety dopiero rano :o buuuuu a co do seksu to nie jęcz, jest przereklamowany

Gość złośnica ;P
ja też nie mam parnera od 2 lat i jakos nie jecze ze brak mi sexu. Zawsze są jakieś środki zastępcze he he

Gość odczynnik psi
Tez jestem bardzo perwersyjny :classic_cool: Z ciekawości zapytam - co lubisz? Sado-maso? Dominację? Hmmm :classic_cool:

Gość irqa
Do kogos tam wyzej- nie znasz mnie to nie oceniaj.Zmienilam sie pod tym wzgledem ale od czasu do czasu mam napady np. dzis ;/ ilez mozna na recznym jechac.4x minimum dziennie.Vibra nie uzywalam kilka miechow,a dzis jak wsadzilam to z takimi oporami wchodzil ze niech szlak trafi.Moja picza zarasta ;/ tyle tych facetow,ale z byle kim nie pojde.Potem mam urojona ciaze.Oh ciezki moj zywot ;(

Gość irqa
odczynnik psi-roznie to bywa.Wiecej jestem ulegla,ale czasem mi odwala.O moich zboczeniach wolalabym tu nie pisac ;D moim niespelnionym marzeniem jest sex z kobieta,i chcialabym na zywo zobaczyc gejow jak sie posuwaja robiac sobie przy tym dobrze ;p

Gość odczynnik psi
Haha, ja bym chętnie popatrzał lub się dołączył do dwóch kobiet :classic_cool: Cóż, życzę byś szybko kogoś znalazła, rozumiem, ze musi byc ci ciężko :classic_cool:

Gość irqa
Az tak ze mna zle? ;( tyle tu samotnych,kurde czemu na Was nie trafiam? Zawsze sie jakis patafian napatoczy.Najlepiej zeby byl prawiczek ;D chyba skladam wlasnie oferte matrymonialna ;x matko,jestem desperatka! czy ktos mnie wogole chce za zone? hehe

Gość odczynnik psi
Hmmm irqa, to zależy w jakim wieku lubisz chłopców :classic_cool:

Gość szalikowamarta
jest noc a ja zazdroszczę wam, że nie musicie się bzykać......... ja będe musiała chociaz nie mam ochoty.... ehhhh tak to juz jest z tymi powinnościami małżenskimi

Gość irqa
Jesli mam byc szczera to zawsze preferowalam mlodszych,tak od 17 wzwyz ^^ mam 24.Ale w akcie desperacji starszymi juz nie wypada wybrzydzac.Biore wszystko co jest ;D Moge prac smierdzace skarpetki,gotowac obiadki itp.Moje warunki to : sex kiedy i gdzie tylko mi sie zachce,i musisz zarobic tyle zeby siebie utrzymac,ode mnie ani grosza.Ja sponsora nie szukam ;p

Gość irqa
szalikowamarta-co ty opowiadasz! Nie kochasz juz meza? Jak cie meczy to teraz ty go zamecz tak zeby mial dosc ;D ALBO ODDAJ GO MI W OPIEKE TYMCZASOWA.

Gość odczynnik psi
Jestem biednym, 20-stoletnim studentem :classic_cool: Ja od nikogo kasy nie biorę....oprócz rzecz jasna rodziców by miec na stancję w innym mieście :o