Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Bole brzucha i jajnikow... Ciąża? Pomozcie !

Polecane posty

Witajcie. Mam pytanie. Jakis czas temu bolal mnie bardzo lewy jajnik ( przez kilka dni ). Raz byl to mocniejszy bol a raz slabszy ale trwal caly czas. Teraz boli mnie podbrzusze, tak jak na @. Do @ mam jeszcze tydzień. Nigdy tak wczesnie mnie brzuch nie bolal.. Do tego dodam, ze wczesniej sie kochalam z partnerem i on skonczyl we mnie. Czy te moje bole moga byc objawem ciazy?

Gość mogą ale nie muszą
musisz koniecznie iść do gina

Gość ciąża czy nie?
Też tak miałam, teraz ból jest mniejszy, jutro robię test .... Dodam, ze nigdy wcześniej tak nie miałam, sporadycznie bolał mnie brzuch ale to przed samą @ lub w czasie trwania @, A NIE Z 14 DNI PRZED...

Gość ciąża czy nie?
Jutro mam 27 dzień cyklu i robię test. Mnie nie bolał tylko 14 dnia ale boli mnie od kilkunastu dni, zaczął tak boleć 2 dni po "tym" stosunku podczas którego mogło dojsć do zapłodnienia... Do tego mam bóle pleców, krzyża, czuję jakieś "bulgotki" w brzuchu, piersi mi się powiększyły ale nie bolą (a na @ zawsze bolą, są "cieżkie" itp). Nie wiem może akurat taki miesiąc, taki cykl, może ciąża, a może stres w pracy.... Tutaj ja i inne dziewczyny pisałyśmy więcej o bólach brzucha http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3242921&start=2580

Wazne to nie czytac i myslec o ciazy a z wlasnego doświadczenia wiem ze z testowaniem lepiej poczekac do @ bo jak przed wyjda II kreseczki i @ wredna przylezie to boli jak sie dzidzi pragnie...