Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko21

Rozstepy w ciazy? Was tez dopadły?

Polecane posty

Gość slonko21

Jestem w 31 tyg a juz mam ich pełno

Gość ZANIEPOKOJONA21
ja dzisiaj czekam na poród.. 41 tydzień mam i nie mam rozstępów.. poprostu miałam szczęście.. ale przed ciążą byłam szczupłą wysoką dziewczyną i ważyłam tylko albo aż 53 kg..

Gość slonko21
a ile przytylas w ciazy?

Gość aswdjkbsakbs
Na cycach zaczęły mi sie robić w trakcie ciąży. Na brzuchu nie miałam wogóle. Urodziałam tydzień po terminie i właśnie w ten tydzień mnie bardzo rozdęło i się zdąrzyły pokazać rozstępy. Nie przejmuję się tym, bo nie ma ich dużo i nie są aż tak bardzo widoczne. Pokazuję się tylko mężowi, a jemu to nie przeszkadza :D

Gość ZANIEPOKOJONA21
miałam 53 kg a teraz wga pokazuje 70kg

Gość ZANIEPOKOJONA21
ale przez większość ciąży nawilżałam skóre żelami pod prysznic z NIVEA pomagało rozciągać sie skórze i nie robić śladów.. spróbuj

Gość hiasdfohfia
Mnie dopadły - olbrzymie i bardzo widoczne. Zapobiegałam balsamami i oliwką - nic nie pomogło. Ale babcia, mama, siostra mamy też miały duże rozstępy, więc to chyba dziedziczne...Przytyłam w ciąży 13 kg, wszystko poszło w brzuch, którego już nawet skrawka nigdy nie wystawię na promieniowanie słoneczne...Ale nie martw się, pogadaj z mamą, może Ciebie to nie spotka!

Gość slonko21
Moja mama tez niestety ma ich pelno, ale siostra zero

mi zrobiły się pod koniec ciąży w dolenj części brzucha - niezbyt duże, a jak ubiorę bieliznę to ich nie było widać. Piszę w czasie przeszłym, bo prawie zupełnie zniknęły po stosowaniu serum na rozstępy Eveline 2xdziennie + szczypanie skóry + zimny prysznic :)

Gość slonko21
ja to teraz az wstydze sie isc do lekarza

Gość miki32
ja nie mialam rozstepow w ciazy,smarowalam brzuch maslem kakaowym i roznosciami,a teraz zaczynaja mi wychodzic na biodrach i udach,masakra i nie mam pojecia jak je zwalczyc....