Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martwie sie tym

On MNIE straszy...

Polecane posty

Gość Martwie sie tym

Mieszkam w Anglii i rejestrujac dziecko podalam tylko i wylacznie swoje nazwisko (majac ku temu powody), co za tym idzie, prawa rodzicielskie posiadam ja!! Zas ojciec dziecka straszy mnie, ze poda mnie o to do sadu.. jakim prawem bez jego zgody itd. Wg prawa ang, jezeli partnerzy (teraz juz nie) nie sa malzesntwem to prawa do dziecka moze miec tylko matka... Orientuje sie ktos ja to wyglada w praktyce?

Gość w sam raz na raz
a mieszkacie razem i razem rozliczacie się z zarobków? bo jesli nie to ty jestes samotnie wychowujaca matka osoba samotna i masz prawo robic co chcesz w urzedach angielskich

Gość w sam raz na raz
prawo do dziecka maja oboje rodziców jezeli obje podpisali zgode na rejestracje dziecka złozyli własnoreczne podpisy w urzedzie i patrner podpisał lijalkę ze bierze na siebie odpowiedzialnośc za utrzymanie dziecka itp jak nie podpisał moze ci skoczyc

Gość Martwie sie tym
Jeszcze mieszkamy razem, ale juz niebawem to sie zmieni.

Gość w sam raz na raz
jezeli mieszkacie razem i zgłosiliscie sie jako partnerstwo do HR Reveniu to musisz szybko zadzwonic i powiedziec ze się rozstaliście gdzie dkładnie zgłosiłas dziecko jako samotna do jakiej instytucji?

Gość w sam raz na raz
wejdz na gg powiem ci co i jak 7042906

Gość Martwie sie tym
Nic nie podpisywal, bo rejestrujac sama po cichutku wszystko zalatwilam, nie wiedzial nawet kiedy.. Nawet nie podalam tam jego nazwiska. Chociaz wiem ze w kazdej chwili mozna to zrobic jezeli bedzie na to moja zgoda.. jednak, wole miec sama prawa do dziecka, poniewaz w innym razie.. moglabym miec problemy, np przy wyrobieniu paszportu czy czegokolwiek ;/

Gość w sam raz na raz
wejdz na gg jesli to nie problem bede czekac