Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezsennie

stilnox

Polecane posty

Gość bezsennie

braliście go? ostatnio każda moja noc wyglądała tak samo..kładłam się najpóźniej o 02.00 a zasypiałam około 05.00. Wczoraj po raz pierwszy wzięłam stilnox. Jest napisane, że wskazana dawka to od 10 do 30 mg. Wzięłam 30. Miało zadziałać od 5 do 15 minut po zażyciu. Mija 20 minut a tu nic. Potem jakiś taki spokój i się zaczęło...czegokolwiek dotknęłam wydawało się zniekształocne, jak szłam do łazienki podłoga falowała i miałam wrażenie, że ludzie są w pokoju - nie muszę dodawać, że byłam sama w domu. Wszystko co widziałam odbierałam jak zacinający się obraz, w którym klatki przeskakują. No i te kolory - wszystko jakoś dziwnie jaskrawe. Trwało to chyba paręnaście minut zanim zasnęłam. Zazwyczaj jak robi się jasno to budzę się, a dzisiaj spałam tak długo dopóki nie zadzwonił budzik. Zawsze odwlekam wstawanie, a dziś wstałam jak tylko zadzwonił. Ale jedno jest dziwne - zazwyczaj jak wstajemy to jesteśmy zadowoleni czy smutni. Jak wstałam to o niczym nie myślałam, byłam jakby wyłączona. Napiszcie jakie są Wasze doświadczenia z tym lekiem. Czytałam, że od tego można się nieźle uzależnić...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować