Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewaaaa23

problem z sexem !!!

Polecane posty

mam taki problem lozkowy. zaczelam sie spotykac z chlopakiem(on-30), sypiamy ze soba od kilku tyg,jak dotychczas mielismy kilka stosunkow i niestety srednio nam sie w tym lozku uklada. mianowicie problemem jest gumka. Zawsze jak mamy gre wstepna wszystko jest ok, ale jak zaklada gumke, wejdzie we mnie troche porusza i zaraz mu opada. Jak sprobowalismy bez gumki bylo wszystko ok - powiedzial ze roznica jest spora. No i tu nasuwa sie problem- nie mozemy tego robic z gumka bo wtedy nic nie wychodzi, za to bez gumki to ja nie chce uprawiac sexu. Po 1 gumki chronia przez chorobami roznego rodzaju, po 2 bardziej ufam im niz tabletkom- sa wg mnie bardziej pewne. Co o tym myslicie ? czy facet ktory zawsze bzykal sie bez gumki i w niej bedac nic nie czuje moze sie do nich przekonac? bo na mojego gumki dzialaja jak odstraszacz :)

Gość moze sa za male
Tak mialam z moim bylym mezem,moze kup rozne rodzaje gumek,xxl,itp

nie, zmiana gumek nie pomaga, juz wyprobowalismy kilka rodzajow i nie dziala, takie cienkie tez stosowalismy i nic, klapa, musze sie chyba po tabletki wybrac go ginekologa , chociaz nie ukrywam ze wole gumki :/ cale zycie ich uzywalam .

Gość moze sa za male
czym mniej hormonow w anty tym wieksze ryzyko ciazy,tak mi powiedzialmoj gin,daltego podczas karmienia piersia uzywalam gumek a nie anty o niskim poziomie hormonow Autorko teraz jest bardzo modne,pokazywanie sobie wynikow badan ,skoro chce sie zaczac wspolzycie bez gumek

ok wiem, najlpeiej byloby sie przebadac full i jazda. ale to co, mam isc ja i on i robic sobie testy na hiva ? troche to dla mnie przytlaczajace :(

Gość moze sa za male
uczulona chyba sie wyrazilam zrozumiale,nie powiedzialam,ze zachodzi sie w ciaze,tylko,ze jest wieksze ryzyko,mieszkam w niemczech,wiec moze inne sa poglady w polsce. autorko- nowlasnie nie na sam hiv,tylko caly zestaw,niewiem czy np mozna zbadac tez wirus opryszki plciowej

Gość od bzykania w pupę
w ciążę się nie zachodzi może to jest rozwiązanie

17:13 [zgłoś do usunięcia] moze sa za male uczulona chyba sie wyrazilam zrozumiale,nie powiedzialam,ze zachodzi sie w ciaze,tylko,ze jest wieksze ryzyko,mieszkam w niemczech,wiec moze inne sa poglady w polsce. o jak ja kocham takie sformuowania: mieszkam w niemczech i tu wszyscy są tacy mądrzy,życie jest łatwiejsze a Wy ciemniaki co w polsce zostałyście w doope mnie pocałujcie. Co za bzdura?! A ryzyko nie jest wcale mniejsze,te pigułki sa tak dobrane że jest wystarczająca ilość hormonów do zapobiegnięcia ciąży a jednocześnie tak mała że nie robi spustoszenia w organiźnie kobiety. Twój ginekolog mówił Ci jakie były kiedyś pigułki z dużą ilością hormonów i co robiły z kobietą?

Gość moze za male
uczulona-noi wylaly sie kompleksy,dziewczyno poco zaraz ta agresja,cos ty taka zlosliwa? Kazde moje slowo obrocilas kota ogonem. Napisalas,ze pierwsze slyszysz,wiec bardzo mozliwe,bo gdy ja przyjechalam do niemiec,bylam ciagle zdziwiona tym,jak bardzo poglady lekarzy tu a w polsce sie roznia,i to wszyscy lekarze,nie tylko ginekolodzy.I czy to znaczy,ze ja nie moge sie wypowiedziec??Ja sobie reki tu niedam uciac stajac za ,ktoryms lekarzem,bo medycyny nie studiowalam,ale ty widze tak,i po toku twoich wypwiedzi mozna dojsc do wniosku,ze ukonczylas bardzo dobra uczelnie skoro jestes tego taka pewna co piszesz:-)

w takim razie pojde po te pigolki skoro innego rozwiazania nie ma :/ chociaz nie ukrywam ze wole gumki, ja tam roznicy nie czuje w gumce czy bez a moj na jej widok juz staje sie wrogi :/

Gość ixylo
to niech założy dętkę od rowera;)

Gość białostoczanin
mi tez opadal od gumet ... SA KURWA ZACIASNE , proponuje zmiane na xxl.

na niego nie sa za ciasne, odwrotnie, ma troche cienkiego i wcale go te gumki nie cisna, wiec to nie to :/

Gość ja tez mam taki problem
z gumka mi opada... nie zawsze ale zdaża sie i to czesto powiedzmy 50 % na 50 % wiec Kochamy sie z Moim Skarbem bez gumek .. ''stosunek przerywany'' na szczescie wyciagam zawsze w pore i koncze ręka na buzi albo ONa konczy ustami :)

Z tą różnicą,że pigułki nie chronią przed chorobami przenoszonymi drogą płciową... A z tego co piszesz,to facet z innymi partnerkami gumek nie stosował,więc na Twoim miejscu,była bym ostrożna.

no wlasnie w tym sek-ja zawsze w gumkach to robilam on zawsze bez, wiec dlatego boje sie , jest zawsze jakies prawdopodobienstwo zlapania czegos, facet ma 30 lat wiec partnerek pewnie troche mial, do Ja tez mam taki problem----> mam pytanie, poniewaz moj facet tez zawsze mowil ze wyciaga przed koncem, umie nad tym panowac, ile czasu stosujecie metode przerywana? twoja dziewczyna nie bierze pigolek? polegacie tylko na tej metodzie?

Gość anneczkaka
a co to za facet, który nie chce uprawiać seksu w gumce? :( Nie zależy mu na Twoim zdrowiu?