Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubez

gdzie i jakie macie ubezpieczenia na życie?

Polecane posty

Gość ubez

Zastanawiam się jakie wykupić ubezpieczenie na życie , proszę o wypowiedź w jakim Towarzystwie macie polisy , ile wynosi składka i czy jestescie zadowoleni. Myslę o Pzu , aczkolwiek wiem ,że składki tam raczej do najniższych nie należą.

Gość gość
ja c***olece allianzdirect bez pośredników mam tam akurat oc na auta i ceny mają najlepsze pozatym jak miałem stłuczkę to naprawdę bardzo szybko wypłacili pieniądze w 2 tygodnie bodajże, więc sie ich trzymam.

Gość kamil_swiderski
Wysokość składki ""ubezpieczenia na życie"" to wypadkowa wielu elementów. Ubezpieczyciel bierze pod uwagę między innymi okres i sumę na jaką chcesz się ubezpieczyć, zakres ubezpieczenia, wiek, płeć, zawód, hobby i sporty, a także stan zdrowia . Przed wyborem ubezpieczyciela sugerowałbym przeanalizowanie i porównanie rożnych ofert. Aby zapoznać się z tematem ubezpieczeń zapraszam na mfind.pl, gdzie nasi eksperci przygotowali artykuły, odpowiadające na najczęstsze pytania. Serdecznie pozdrawiam. Kamil Świderski - Mfind

Gość KingaGrzy
Nie ma co pytać ludzi na forum tylko poszukać odpowiedniego ubezpieczenia dobranego do własnych potrzeb. Sama wypytywałam znajomych, ludzi na forach i miałam bałagan w głowie. Możesz skorzystać też z usług doradcy finansowego. Ja skorzystałam z help-finanse i jestem zadowolona, dobrali mi polisę w pewnym towarzystwie (nie chcę reklamować nazwy :D) i jest ok.

Gość gość
Witam, dziękujemy za zaufanie. W przypadku jakichkolwiek problemów w sprawach kredytowych pomocą służy Help-finanse.pl. Dobrze przeszkoleni specjaliści służą poradami na wielu płaszczyznach zarówno dla klientów indywidualnych jak i firm. Nasze doświadczenie procentuje kolejnymi zadowolonymi klientami. Chętnie rozwiążemy wszelkie problemy.. Pozdrawiamy, Help-finanse.pl

Gość KingaGrzy
To ja dziękuję za pomoc. Będę waszą wierną klientką. Coś mi się wydaje, że Help-finanse mogą mi pomóc w wielu sprawach. Załatwiliście mi świetną polisę, więc w innych sprawach też będę na was polegała.

Gość gość
Ja również korzystałam z pomocy doradców Help- Finanse. Pomogli mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego, a mojemu mężowi przy wyborze ubezpieczenia. Dzięki ! :D

Gość gość
Ja mam znalezione przez rankomat :P