Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatuś787878

Niepłodność to DAR - dziecko to koszmar....

Polecane posty

Gość Tatuś787878

Nie rozumiem tych którzy starają sie o dziecko, wrzucają kupę kasy na leczenie bezpłodności itp. Po co? nie móc mieć dzieci to największy dar, bo jak sie już zjawi taki ryczący bachor to wszysko się rozpier..li, życie, czas wolny, małżenstwo. Dzieci napewno nie wzmacniaja 2 dorosłych - ale je dzielą. Przez dziecko nie cierpię wracać do domu; bo tam ciągle to samo: "tatuśku - to " "tatusiu - tamto" szlag człowieka trafia. Wy staraczki - czy jak sie tam głupio nazywacie - zamiast się starać - żyjcie pełnią życia - bo jak niedaj boże trafi się wam taki bachor to będziecie bardzo żałowali że pojawił sie na świecie. Ja oddałbym dużo aby móc cofnąć czas i nie robić dziecka. Żałuję i będę żałował dopóki się znie wyniesie z domu - a napewno już nie będzie mnie to obchodziło co sie z nim dzieje.

Gość dziecko wzmacnia dwoje
dorosłych, tylko ze nie każdy kto ma dowód jest dorosły.

Tatusku ile Ty masz lat? i ile jestes po slubie? Wpadka czy planowane?

Ja też nie chcę mieć dzieci i uważam tak jak Ty. Ale skoro Ty powiedziałeś A, teraz musisz powiedzieć B, wiedziałeś na co się decydujesz (chyba że nie było świadomej decyzji).

Gość Miód Malina
Dupa z Ciebie nie Tatuś!!! Nie zasługujesz by dzieci tak Cię nazywały skoro żałujesz że Je masz!!!!!!

Gość arkadiusz.......
Przychylam się do opowieści autora wątku. Dlatego ja od zawsze nie chciałem mieć dzieci i na zawsze tak pozostanie. Dziecko to wyrok dożywotni w postaci częstego zamartwiania się o nie.

Gość 521
kiepska prowokacja

Gość bachor to ty jesteś
Rozwydrzony i w dodatku stary.

Gość arkadiusz.......
Nie uważam, że to prowokacja. Sporo osób ma takie zdanie.

Gość kIng lady
Brak słów- Faktycznie Dupa wołowa z Ciebie !!!!!!!!!!

Gość mała dingo
cóż.. niektórzy po prostu nie nadają się do wychowania dzieci i jak najbardziej można to zrozumieć kazdy woli co innego w życiu robic tylko po co baranie nie uważałeś, a teraz nam się skarżysz ? :)))

Gość bachor to ty jesteś
jak się nie chce mieć dzieci, to się ich nie robi

Gość bellusia
sorry, ale to forum nie jest dla Was. Zmieńcie tatusiowie dział, tu są porady o wywowywaniu, pielęgnacji dzieci itp. Nikt Was nie będzie krytykował - jesteście popsortu niedojrzali, lub ubodzy emocjonalnie. Naprawdę proponuję się przenieść i poszukać strony, gdzie można się wypłakać, jak dziecko rujnuje życie - ale nie TU

Gość Duszyczkaa24
Mam nadzieję że ten Twój dzieciak Ci kiedyś mordę obiję.

Gość 521
A ja a jednak uważam, że to prowokacja, a autor pragnie by na niego mamusie nakrzyczały :) Ale chyba niech na to nie liczy, lepiej niech wymyśli jakieś bardziej wysublimowane prowo, bo te lekko prostackie jest ;)

Gość bellusia
Aha - rozumiem, ze skoro macie już dzieci, a nie chcecie być już płodni - to poddaliście się wazektomii, jełśi nie - proponuję jak najszybciej to zrobić

nasuwa mi sie tylko jedno to wasza sprawa tylko po co piszecie tu na forum pelnym kobiet ktore cierpia a wySZKODA ZE WASZE MATKI NIE PODZIELALY WASZEGO POGLADU BYLOBY MNIEJ POZBAWIONYCH UCZUC BYDLAKOW boli was to jest jeszcze ktos w waszym zyciu i cala uwaga nie skupia sie na was egoistyczni pseudo ludzie zycze wam tylko zebyscie kiedys naprawde zostali sami.

Gość arkadiusz.......
eterno > a co z ludźmi, którzy nie chcą mieć dzieci i ich nie mają? Też byś ich zagazowała?

Gość 521
arkadiusz, a gdzie ty widzisz żeby eterno napisała o zagazowaniu kogokolwiek ? to ty jesteś autorek?

I odezwała się ciepła, NIEpozbawiona uczuć matka polka, złorzecząca wszystkim :D Swoje dziecko też wychowasz w takim duchu?

Gość Duszyczkaa24
delilah: do kogo pisałeś?

ok wszystko rozumiem jesli nie chca oboje to wszystko jest jasne a co jesli kobieta chce miec dziecko i nagle okazuje sie ze facet ma problem i druga sprawa nie chcesz nie plodz pomysl co czuje dziecko takiego ojca niechciany i niekochany"bachor" trzeba o tym myslec zanim wystarczy prosty zabieg i hulaj dusza.

Gość 521
bo moim zdaniem jak ktoś nie chce mieć dzieci to ich nie musi mieć - bo każdy ma prawo żyć tak jak chce, dopóki nikogo nie krzywdzi. niech se zrobi wazektomię, korzysta z antykoncepcji (po to ją wymyślili przecież) a nie zawraca dupę, jak nie uważał

Gość A mnie tam wszystko jedno
Czy ktoś chce mieć dzieci czy nie chce. Wiem też ze w życiu najbardziej nawet kochającego rodzica zdarzają się dni kiedy myśli sobie , że niepłodność to dar. Ja natomiast bardzo chciałabym mieć dziecko i niestety nie jest mi to dane chwilowo.

dziewczyno to nie bylo do ciebie jesli nie chcesz miec dziecka nie miej ale on juz ma wiec niech nie pierdoli o darze nieplodnosci podjelas decyzje ze nie bedziesz matka rozumiem to twoj wybor trzeba sie nad tym zastanowic zanim.

Gość Tatuś787878
to nie prowokacja. DZiecko było planowane - tyłko że przez żonę - któa zarzekała sie na świętości ze będzie się dzieckiem zajmowała tak ze nie odczuję różnicy. Ok zaufałem jej, i tak przyszło dziecko na śwoiat po 2 latach małżeństwa. Żona jednak nie tak do końca sobie radzi e z małym uparciuchem przez co w domu jest piekło; ryk o nic jakby ją ze skóry obdzierali; mnie szlag trafia bo musze w tym być - znosić to wszystko - szklag mnie trafia i puszczają nerwy i zaczynają sie wyrzuty że to ona chciałą dziecko nie ja. Dla mnie katastrofa. Przez te wszystkie atrakcje odechciało mi sie sexu bo boje sie że pojawi się drugie.Koszmar jednym słowem.

Gość Duszyczkaa24
Ile Ty masz lat? Radziła bym iść do psychologa na jakąś terapie bo normalny to Ty nie jesteś!!!

Gość 521
powinieneś iść do psychologa, jeśli w takich nerwach żyjesz i masz problemy albo rozstań się z żoną, może ona znajdzie jeszcze jakiegoś faceta, który pokocha ją i dziecko A ty będziesz mógł żyć pełnią życia :)

Gość ala83
ciekawa jestem czy twoi rodzic tez tak sie cieszyli jak ty sie urodziłes