Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thela hun

Brak kultury u sprzedawczyń w Vero Modzie

Polecane posty

Gość thela hun

Zaglądam tam rzadko, ale w poniedziałek około 11 (więc podczas małego ruchu) podczas zakupów coś mnie tknęło i weszłam do sklepu. Trafiłam na masę fajnych ubrań, wzięłam kilka do przymierzenia, kupiłam płaszczyk, spódnicę, chustę i dwie tuniki. Gdy chciałam poprosić o mniejszy rozmiar kiecki, sprzedawczyni burknęła do mnie, że nie ma czasu i że na pewno M-ka będzie na mnie za mała (a emki w VM leżą na mnie jak ulał...) :O Ale nic to, znalazłam sobie sama. Sama też musiałam odwiesić ciuchy, nie było wieszaka przy przymierzalni, ale to akurat też jestem w stanie ścierpieć. Do jednej z tunik nie byłam przekonana, dziwnie leżała w ramionach, ale miała bardzo ciekawy wzór i kolor, spytałam więc o politykę zwrotów i dowiedziałam się, że mogę to zrobić w ciągu 30 dni z paragonem i metką. Dziś zdecydowałam, że jednak tunika nie jest trafionym zakupem i poszłam ją oddać, też nie w godzinach szczytu. Sprzedawczyni wzięła ją ode mnie, powąchała (sic!) i zniknęła na zapleczu na 10 minut. Przyszła z drugą, poszeptały, i ta druga powiedziała "nic tylko zwracają i zwracają, w ciągu trzech dni w dodatku. nakupują bezmyślnie, nie mają za co żarcia kupować to oddają, a ja muszę się z tym babrać. chyba je wszystkie pos*ało". Szok! Rozmawiały ze sobą, ale PRZY MNIE! Ja oczywiście jestem przeczulona i odparłam, że bardzo mi przykro, że przeze mnie straci część prowizji, ale na jej miejscu bardziej uważałabym na klienta, bo może stracić też premię, gdy kierownik się o tym dowie... Ech, musiałąm się wyżalić, ale niesmak pozostał.

Gość aloara
pewnie stwierdziły że jesteś za biedna i nie ma sensu się z tobą "cackać". w takiej sytuacji najlepiej poprosić o rozmowę z kierownikiem

Gość appapappa
ale idiotki pisz pismo do kierownika, niech maja za swoje :O

Gość białostoczanin
pfffff, ja tam stosuje takie podejscie jak ktos domnie. jak cos sie nie podoba to ma pojechane jak stara kurwa i tyle. odwieszanie hahaha a co ja tam kurwa pracóje moze jeszcze pozamiatac !!! poto przy szatniach sa wieszaki azeby zostawiac tam ubranka bo co z teg oze odwiesze, odloze jak nie umieim ich tak ladnie zlozyc. nie wiem baby nie macie jezora w buzi, ja bym zawolal kierownika i jego zjebal jak psa, za zachowanie pracownic. premia ujebana bankowo.

Gość thela hun
Taak, robię zakupy za cztery stówy z grubym hakiem, oddaję tunikę z wyprzedaży za 40 zł i uznają mnie za ZA BIEDNĄ - podczas gdy same zarabiają po 800 zł. Przy przymierzalni nie było wieszaczka, była pani sprzedawczyni. Nie chciało mi się cackać z kierownikiem, powiedziałam co chciałam, usłyszałam marne przepraszam i tyle.

no to sru jutro do kierowniak pokaz paluchem te zjebki i powiedz jak sięzachowuja

Gość thela hun
Mam to gdzieś, nie przejęłam się specjalnie, wisi mi to koło tyłka, nie jest mi tam jutro po drodze :P Wiem, że to konformistyczna postawa,ale cóż... Następnym razem, jak wymienią kolekcję i tam podejdę (bo do ubrań jako takich się przekonałam) i znów się z tym spotkam, wtedy rozmówię się z właścicielem, ot co.