Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papinia

z partnerem do ginekologa?

Polecane posty

Gość papinia

Witam, to koncowka 7t.c. i jutro mam pierwsza wizyte u ginekologa (tego ktory bedzie prowadzil moja ciaze, wczesniej bylam prywatnie tylko potwierdzic ze to ciaza) i zastanawiam sie czy moge isc z partnerem? Oraz czy jest taka potrzeba w tak wczesnym okresie ciazy? jak wy mialyscie?

Gość serce rośnie
To kwestia wyboru. My zawsze chodziliśmy razem i lekarz duzo spraw objaśniał mężowi.

Gość 521
Jeśli idziesz prywatnie to jak najbardziej może być przy tym partner, wysłucha razem z Tobą zaleceń, może też spytać o coś. Moim zdaniem mały problemik może być przy badaniu ginekologicznym, jeśli będziesz miała wykonywane usg, to przezpochwowo, a i badanie ręczne Cię chyba nie ominie - a to może być niekomfortowe trochę. Ja czekam aż będę miała usg przez powłoki brzuszne i wezmę chłopa ze sobą dopiero na te badanie.

Gość papinia
teraz wlasnie ide do panstwowego ginekologa i to mezczyzny niestety, dlatego pytam. Chciclabym zeby mogl ogladac naszego dzidziusia na usg czy sluchac jego bicia serduszka, ale nie wiem czy na to jeszcze nie jest za wczesnie...

bicie serduszka i tak sprawdza sie przez brzuch:) jesli chcesz to go weż no jasne. Przy badaniu wyjdzie poprostu na korytarz:)

Gość moj maz chodzi ze mna
normalnie przy badaniu nifdzie nie wychodzi ale to zalezy tez od tego jak chce ginekolog