Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mol ksiazkowy

W TYM PRZYPADKU ŁATWO O ROZWÓD?

Polecane posty

Gość mol ksiazkowy

Poznałem pewną kobietę, zakochaliśmy się w sobie, przynajmniej tak mi się wydaje. Niestety ona jest mężatką ale od kilku lat jest w separacji z mężem. Mają dorosłą córkę. Gdy poruszyłem sprawę bycia razem i ew. jej rozwodu, powiedziała, że to nie proste. Ona ma sklep, który stoi na jej męża - czy to może być ten powód, dla którego nie może się rozwieść? A może nie myśli o naszym związku poważnie i nie zamierza się rozwieść. Czy trudno jest "przepisać" sklep na inną sobą (na siebie)? Może coś słyszeliście o podobnym przypadku?

Co to znaczy - ma sklep nma męża i nie moze się rozwieść? Co ma piernik do wiatraka?

Gość mol ksiazkowy
Ona ma wlasny sklep, sprzedaje w nim ale ta dzialalnosc jest zapisana podobno na jej meza, ona nie mogla zarejestrowac na siebie. Nie wiem, moze nadal nie moze. A moze za duzo z tym trudnej roboty zeby w papierach wszystko poprzepisywac. Trudno mi powiedziec. A moze to tylko pretekst i nie mysli o rozwodzie. Bo dla chcacego nic trudnego, prawda?

Gość mol ksiazkowy
?

no, jak dla kogoś sklep ważniejszy od "miłości" - to rozwodu nie weźmie celowo słowo miłość wzięłam w cudzysłów