Gość natalia_we89 Napisano Kwiecień 15, 2010 Mój poprzedni temat: Od jakiegos tygodnia bolą mnie nogi! Wlasciwie nie wiem czy slowo bola jest dobrym okresleniem... promieniuje mi jakby w srodku cos nie wiem jak to opisac.. biore yasmin jakies 8 miesiecy (mam 20 lat) i poszlam dzisiaj do ginekologa bo sobie wkrecilam ze to cos z zylami. Dala mi skierowanie na badania kazala odstawic juz dzisiaj tabletki... Dodam że moje nogi nie sa ani czerwone ani spuchniete (gdy mnie badala obwod kolana w prawej nodze jest o 1 cm wiekszy niz w lewej ) i wlasnie w tej prawej odczuwam bardziej to promieniowanie... Dodam ze w ogole nie zazywam ruchu. Jestem szczupla wysoka i mam siedzaca pracę. Prosze napiszcie jak myslicie z czego to ? Dzisiaj Jestem po badaniach Badania krwi wszystko ok lekarz mi zrobil usg nog czyli to badanie doplerowskie i mowi ze nigdzie nie ma zadnej zakrzepicy i ze jest wszystko ok. Powiedzial ze moze to byc spowodowane tym ze tylko siedze malo mam ruchu przepisal mi magnez i cos jeszcze jednego.. Ale zapewnial ze wszystko jest ok więc jak myslicie to nadal przez tabletki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach