Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullamijka

Czy w takiej suknii wypada iść na studniówkę?

Polecane posty

Gość ullamijka

Wiem, wiem... do tego jeszcze daleko, ale akurat trafiłam na coś ciekawego i chciałabym się dowiedzieć co na ten temat myślą inni. Tylko proszę o szczerość. Jakie dodatki, makijaż i fryzura do tego? Z góry dziękuję. :) http://sukniejanus.pl/suknia_6562-1495.html

Gość aureliabuaha
mi tam się podoba trochę taka krzykliwa ale spoko jak chcesz się czuć jak kopciuszek to pasuje:-) a do tego proste włosy żadne tam koczki sroczki loczki a dodatki niewielkie i subtelne bo sukienka sama w sobie jest już wystarczająca

Gość to ja nie wiem wiem
sukienka ok, ale zalezy jaki masz typ urody. Jestes opalona, czy blada, jaki typ urody?

Gość zapomnieliście też , że
nie za bardzo strojna ?

Gość maturks4
Na występ cyganskiego zespolu ROMA w sam raz

Gość @ to ja
Chyba nie bardzo:)

kryste panie , to teraz tak się chodzi na studniówkę? co to za szkoła bez klasy? u mnie w ogólniaku to się nawet paznokci nie malowalo, ale nie dlatego że nie pozwalali tylko nikomu takie bzdury nie przychodziły do głowy

Gość aureliabuaha
a poza tym tyle kasy to bym za nią nie dała

Gość monarchia powróci a królem
1300 za kiecke na studniówkę? :O

Gość zbokprawo reczny
,,, ,,

Gość ullamijka
Jestem brunetka o ciemnej karnacji. Teraz na studniówkach dziewczyny zazwyczaj pojawiają się w krótkich sukienkach. Ja jednak uważam, że ta okazja jest raz w życiu, do klubu w krótkiej można iść, ale na bal studniówkowy nie.

Gość agaaaaaa45345353
śliczna ale zbyt "ostre" kolory ja miałam dawnooo (4lata temu) jedna wyskoczyła w błękitnej i patrzyli na nią jak na ufo kiecka Twoja super ale nie wiem... popytaj koleżanki jakie kolory kiecek będą miały

Gość pogrzeby na wsiach
Germanotta , teraz tez sie nie maluje paznokci, teraz sie tipsy zaklada i idzie do kosmetyczki na make-up :classic_cool:

Gość w ktorkiej do klubu
zalezy jakiej ?? Długie do ziemi spodnice z gorsetami jaki byly modne pare lat temu wyszly z mody. Moim zdaniem młode dziewczyny wyglądaja super w krotszych kieckach i wcale nie nadaje sie to tylko do klubu. Krotkie sukienki też są eleganckie, piękne, wystarczy znaleźć odpowiednia. Ta wygląda, bez urazy, ale jak kopka siana :/ gdyby nie ta warstwa tiulu czy czegos z wierzchu to jeszcze by uszla.

Gość do germanotta
A co to ma do rzeczy ??? Tak się składa, że ja studniowke mialam dobre 5 lat temu , mowie Ci tylko jak jest teraz :P wiec nie msisz na mnie naskakiwac.

Gość do germanotta
a poza tym , malowanie paznokci wyklucza studiowanie medycyny ? :P

ode mnie sporo osob poszlo na medyczne keirunki (medycyna/stomatologia/analityka itp) co do sukienki kroj fajny, roz za krzykliwy i nie podoba mi sie ozdoba w pasie

a gorsety to byly modne 10 lat temu jak moja siostra miala studniowke :P ja tez uwazam ze studniowka to jest bal wiec i balowe (ale ebz przesady) kreacje powinno sie zakladac

Gość do germanotta
No wlasnie bez przesady, ja mialam dluga do ziemi fioletowa ze srebrnymi elementami, ale nie balową

Gość rozalka olaboga
brzydka i pretensjonalna