Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska...;)

penis w dupci;)

Polecane posty

Gość pytalska...;)

hej słuchajcie mam do was taką sprawe;) kocham sie z moim chłopakiem wiele razy i on bardzo by chciał wsadzić mi w pupe a ja sie boję że zrobie kupe:( wiem że to dziwnie brzmi ale nie wiem czy mam sie zgodzić jak to jest??;> z góry dzięki za odp;**

Zrób kupę przed, możesz do tego zrobić sobie lekką lewatywę. Jak zacznie w Ciebie wchodzić to możesz mieć wrażenie, że chce Ci się kupę, ale to trwa tylko chwilę.

Gość pytalska...;)
prosiłam o normalne wypowiedzi;/....

tak, przed trzeba porządną kupę strzelić. W aptekach sa takie małe lewatywkie - pol litra - chyba po to je specjalnie wymyslili :D potem bedziesz miala dupke czystą i będzie git....tylko pamietaj o odpowiednim poslizgu i rozciąganiu palcem przed - bez tego mozna sie zrazic, i nawet uszkodzic

Gość marek 22151
Musisz się go spytać, bo być może on lubi jak mu się nasra na kutasa. A wręcz może chce, żebyś mu nasrała na klatę bo dopiero wtedy orgazm jest pełny.

Gość ale bzdury gadają
ja robię to częśto bez żadnej lewatywy niczego i nigdy nic tam nie ma poczytajcie sobie troch albo wroccie do szkoły na lekcje biologii , odtstani odcinek sluzy do wydalania i nic tam sie nie zbiera i nie zostaje :O

Nie napisałam, że coś tam jest :P Autorka napisała o swojej obawie, że zrobi kupę. Odpisałam więc, żeby zrobiła kupę przed a dla własnego komfortu i pewności, że niespodzianek nie będzie niech zrobi lewatywę.

Gość PIT-73
można też przyłożyć słuchawkę prysznica do pupci i jak włączysz mocno wodę to też naleci - nie trzeba kupować lewatywy Ważne, aby Twój facet po wkładaniu do pupci nie wkładał później do cipki. Grozi to zakażeniem zarówno ginekologicznym jak i urologicznym (częste zapalenie pęcherza u kobiet)

Gość przeciez to boli

Gość PIT-73
boli, jak nie ma poślizgu lub gdy za szybko partner chce wsunąć swojego penisa Po pierwsze proponowałbym zacząć od innej dziurki :) to spowoduje podniecenie i rozluźnienie potem dopiero po rozszerzeniu np. palcem wkładanym głeboko posmarować żelem nawilżająco-poślizgowym wypiąć pupę i przeć - wtedy partner powinen powoli wsuwać swojego penisa. Przy tak ostrożnym podejściu nie powinno boleć

Gość będziecie mieć hemoroidy
i dupa wam się na starość domykać nie będzie:) Baby to kretynki, jakby facet chciał, to by do ucha se dały ch..uja włożyć :)))

Gość marek 22151
Mój partner nigdy nie używa na początku innej dziurki tylko odrazu pakują swoją wspaniałą pałę w moją dupcię.

Gość fajnymietek
do marek 22151 no ale tak pedały robią, a to są rady dla kobiety.

Gość co za cwokk
do Normalny1979 - zmien sobie nick na POPIERDOLONY!

Gość Pepe pan Dziobak
Własnie w tym problem że jak zrobi kupe przed analkiem to w końcówce jelita na pewno coś zostanie.. więc na penisku może coś zostać.. :) ale niekoniecznie.. :) tak osobiście bym tylko doradził gumkę i żel podczas tego seksiku. Jeżeli się obawiasz to sama sprawdź jak to będzie... możesz użyć wibratora allbo palca.. jeśli się brzydzisz załóż rękawiczkę gumową... Proste

Gość Pepe pan Dziobak
A jak się bardzo wstydzisz to załóż kalosza i wepchnij całą nogę w dupsko.

Gość ja wczoraj spróbowałam
pierwszy raz sexu analnego, nie mielismy gumek wiec tak chciał we mnie skonczyc, bardzo miał ochote na moja dupcie, tez miałam ochote na ten rodzaj sexu, uwielbiam jak wkłada mi paluszki tam;) no wiec najpierw kochalismy sie normalnie...i przy pierwszym podejsciu chciał wsadzic wolno, ale mu nie wyszło, i myslałam ze mi dupe rozerwie:D potem spróbowalismy 2 raz tym razem ja kontrolowałam wejscie ..rozluznłam sie jedna raczka masowałam lechtaczke i delikatnie zaczał wchodzic , gdy wszedł to chwile bez ruchu tam był..nic nie bolało...i potem jak sie juz przyzwyczaiłam sie do jego obecnosci to juz kochalismy sie normalnie i było bardzo miło..skonczył tam itd;) po pierwszym razie zaczelismy sie smaic ze chyba bez poslizgu rady nie da;)..ale widac trzeba sie orzluznic i delikatnie zaczac i nic nie boli nic a nic a z ta kupa to w sumie to mnie ejdynie blokowało do tego rodzaju sexu....bo jzu nie raz była okazja i chec...ale wczoraj wczesniej weszłam do łazienki sprawdziałam i wszytko było czysciitkie i nie było stresu

Gość to jest bardzo bolesne

Gość dupa jest od srania

Gość ja anal zawsze robie
po paru odlotach , mam wielokrotne orgazmy z mega fontannami po kilku takich to anal jest samą przyjemośćią na zakończenie , nigdy n9e robiłam ządnej lewatywy ani z tego i nigdy nic nie było ani się nie przydarzyło, co w moim przypadku gdyby tam coś mogło być nbyłoby na pewno bo ja mam zaburzone wydalenie raz na tydzien- dwa, wiec gadanie o tym ze tam cos jest jest bzdurne

Gość a ktorej sie zdarzyl
anal na pierwszej randce?

Gość ....minutka....
Ja bardzo lubię czuć wielką i grubą kiełbasę w dupci podczas porannego dymanka.

Gość ach to jest zupełnie normalne
mnie tam się rano zwykle chce kupę

Gość do bajerancka dupa
to puszczalska ta kolezanka

Gość SEXY;-)
no powiem ze za pierwszym razem boli a puzniej to sama przyjemność:-*

Gość extra rzecz