Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććd

ból jednej piersi

Polecane posty

Gość gośćććd

hej :) od ponad roku boli mnie lewa pierś od zewnętrznej strony.nie zauważyłam,żeby była jakaś korelacja czasowa między tym,kiedy odczuwam ból a cyklem miesięcznym.raz boli,raz nie.raz bardziej,raz mniej.byłam u specjalisty chorób piersi i po badaniu palpacyjnym oraz po dwóch usg w odstępie półrocznym stwierdził,że nie widzi nic podejrzanego.czy któraś z Was ma podobny problem?pozdrawiam

Gość uppperka
ja!!!!!!!!!! boli mnie lewy cycek. nawet w tym momemcie tez od str. zew. nie wiem czy to nie jest węzeł chlonny, ale bol jest przeszywajacy :( taki 'pulsacyjny'

Gość brack nickaa
Też przez jakiś czas miałam ból w jednej piersi i w dodatku wyczuwałam jakiegoś guza, poszłam na usg i okazało się, że wszystko jest w porządku, a ten guz, którego wyczułam to po prostu taka moja budowa, jakaś bardziej zagęszczona tkanka, czy coś takiego, już nie pamiętam jak się to dokładnie nazywało. Lekarz mi polecił branie witaminy A+E od drugiej połowy cyklu codziennie rano i wieczorem i po takiej "kuracji" ból powinien minąć. Nie wiem jeszcze jak to działa, bo jeszcze nie próbowałam, ale od połowy cyklu zacznę to stosować :)