Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackcherry

Jaki welon do tej sukni?

Polecane posty

Gość blackcherry

Poradźcie proszę, moja suknia to Aspera 4366

Gość blackcherry
o widzisz - właśnie myślałam o takim wysoko upiętym, ale nie wiedziałam, czy pasuje. Długi myślę, że sprawiałby wrażenie ciężkości.. Piszcie piszcie :)

Piękna suknia:) podoba mi się ten wysoko upiety welon. Według mnie długi gładki welon ciety z prostokąta też pięknie by wyglądał:)

Gość blackcherry
Ten wysoko upięty to bombka?

Wg mnie do Twojej sukni nie pasuje. Masz suknię bardzo tradycyjną więc taki welon powinnaś mieć. Inaczej wyjdzie misz-masz.

ja ci powiem ze kazdy welon do tej sukni by pasowal tylko pamietaj aby wybrac taki w ktorym bedzie ci wygodnie i nie bedzie ci przeszkadzac w tanczeniu :)

Gość blackcherry
dziękuję Wam dziewczyny. Zależy mi by to wszystko wysublimować, by tworzyło wrażenie bardzo eleganckiej całości, takiej ze smaczkiem, ale... bez zbędnego przesytu.

Jeżeli taka fryzurka to faktycznie ten ostatni welon będzie ładnie wyglądał i pasował.

Gość blackcherry
Proszę o pomoc, nadal szukam... :(

Gość nie jestem stylistką
Masz piękną, strojną i o tradycyjnej formei suknię - jeśli dodasz do niej frymuśno-hamarykański welon typu "pufka-bufka", będziesz wyglądała karykaturalnie - szeroka spódnica + wieeelka głowa to kiepski pomysł :/ Welon pod kokiem to też kiepski pomysł - to tzw. "ścierka look", fatalnie zniekształcający optycznie sylwetkę i skracający szyję. I jeszcze ta upiorna fryzura w stylu "dopięłam se do czubka głowy kajzerke, pod nią szmatkę i jestem śliczna" ;) Nie obraź się proszę, ale pomysły mocno nietrafione :( Zerknij na tę stylizaję - prościutki welon mgiełka, na pewno NAD koniem (niekoniecznie niskim, hiszpańskim!!! ale kajzera na czubku głowy nadaje głowie ciężki, matronowato-babciowaty wygląd). A po pierwszym tańcu po prostu zdejmujesz welon, wpinasz we włosy klamerkę ze strasami podobnymi jak na sukni i hulasz do upadłego ;) http://blog.piotrkaleta.com/?p=465

Gość Suknia śliczna. Ja nie
dawałabym do niej welony. Tylko spinkę z kryształami lub opaskę.Jak bardzo chcesz welon to mgiełka bez żadnych hawtów i lamówek.