Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w dziwnym stanie się znajduje

Czy psychotropy pomogą

Polecane posty

Gość w dziwnym stanie się znajduje

Czuje się jakby czegoś brakowało w moim mózgu, jakiejś substancji która odpowiada za normalne funcjonowanie. Cierpiałam w przeszłosci na depresje, brałam leki, pomogło, po 1,5 roku odstawiłam. Niestety to wszystko powróciło ze zdwojoną siłą. Nie mogę normalnie funkcjonować. Mam ogromne lęki, typu że życie jest bez sensu i wszędzie może mnie spotkać śmierć. Jestem strasznie bierna, codziennie nie robie nic oprócz, śniadania, później znów wracam do łóżka, troche posiedze na komputerze, i cały czas to samo. Nie potrafie normalnie żyć. Cały czas ogarnia mnie ten cały bezsens istnienia. Patrze na moją młodszą siostre, ona jest tak ambitna, a ja starsza zamiast być dla niej przykładem, jesem nikim. Czy psychotropy mogą mi znowu pomóc? Ale czy jużcały czas moje życie będzie polegało na ich braniu?

Gość w dziwnym stanie sie znajduje
To ja bym chyba musiała pić codziennie :(

Gość król kaczor I

Gość spojrzenieeeee
cale zycie na tabsach sie nie da wkoncu i one przestana dzialac, nie wiem moze jakis psycholog? ja tez tak mialam, ledwie wstawalam z lozka potem z nego wstalam, spotykaly mnie same porazki wrocilam do lozka potem znow z niego wstalam teraz chodze, boje sie nawrotow zycie jest bez sensu, nie ma sie co oszukiwac,ale skoro zyjesz to po co tworzyc sobie pieklo z tego niesprawiedliwego zycia? i tak umrzesz predzej czy pozniej, zrob wiec cos dla siebie pomimo wszystko, pomimo ze to nie wyglada jak bys chciala ja tez teraz walcze o siebie wiec wiem co mowie, wiem co to znaczy

ja w szkole średniej i na studiach miałam ciężkie stany lękowe i nerwicę kilka lat byłam na lekach drugi raz na to nie pójdę za chiny wywalona kasa w błoto i straszne skutki uboczne nigdy w życiu

Gość jakie
jakie te skutki uboczne mialas ja w lo i na pierwszym i drugim roku studiow