Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankatyszanka

Co sadzicie o tym FOTOGRAFIE?

Polecane posty

Gość ankatyszanka

Wiem ze teraz trudno o dobrego fotografa, a sama mam juz metlik w glowie od poszukiwan co sadzicie o tych zdjeciach? http://www.fotopiwnica.pl/

Gość ankatyszanka
a moze ktos ma jakies doswiadczenia z ta firma? moze ktos polecic/odradzic? prosze o opinie i wypowiedzi

Gość kafekafe22kafe
zdjecia SLICZNE!:) a jaka cena?

Gość ankatyszanka
2tys, za reportaz calego dnia, plener i fotoksiazka

Gość kafekafe22kafe
fakt cena nie jest wygorwana jak za tekie foty:) my niestety mamy tylko tys na foty:) ale gdybym miala wieksze finanse to bez zastanowenie wybralabym tegto fotografa:)

Gość Katowice 2011 rok
Powiem tak. Zdjęcia ładne i ciekawie się je ogląda. Jedna para nawet ma zdjęcia Polsko Włoskie co mnie troszkę zastanowiło. Czy umiecie odpowiedzieć mi na pewne pytanie. Co prawda dopiero miałam dwa spotkania z fotografami ale zdziwiła mnie jedna sprawa czemu tak piękne potrafią być zdjęcia na stronach internetowych a jak przegląda się pokazane przez fotografa albumy to takich zdjęć nie ma. Na targach w Katowicach było tak samo. To co mnie na targach też zaskoczyło to tylko dwóch fotografów miało albumy tych samych ludzi a u innych to były takie składanki jak na stronach internetowych. Czy ktoś może to logicznie mi wyjaśnić.

Dla mnie wytłumaczeniem jest to że nudno tak przeglądać album jednej pary. A tak się ma zdjęcia kilku różnych osób.

Całkiem ładne zdjęcia, za taką cenę to bym się nie zastanawiała. :)

Gość ankatyszanka
jak bylam u nich w zakladzie, to pokazali nam 3 pelne fotoksiazki, m.in tej pary, gdzie dziewczyna ma taka opaske biala glownie to wlasnie te fotoksiazki z salonu zrobily na mnie najwieksze wrazenie

Gość ankatyszanka
za uslugi foto - 2tys, a za video 1,5zl, a jak sie bierze razem to 3,2tys biora + 300zl bo chcemy plener w inny dzien mowicie ze to taka przystepna cena? chyba sie zdecydujemy na ful serwis :P

Gość Katowice 2011 rok
chchchcha firma się tu darmowo reklamuje to i ceny ma mniejsze. Oj tylko nie fotoksiążka i to jeszcze z takimi pomniejszonymi zdjęciami w ramkach. Widziałam na targach piękne fotosiążki ale ceny zaczynały się o 5 tys.zł a kończyły na 8 tys. zl