Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój kandydat

Co sądzicie o kandydaturze Andrzeja Olechowskiego????

Polecane posty

Gość mój kandydat

Witam moi Drodzy :) Co sądzicie o kandydaturze Pana Andrzeja Olechowskiego? Proszę o w miarę sensowną dyskusje jeżeli jest to w ogóle możliwe na kafe ;] Ciekawi mnie wasze zdanie

Gość K-A-R-O-L-I-N-A.
swietny mówca zna biegle jezyki obce warto zaglosowac no i jest wysoki a nie niski

Gość r23rgw3e
w zaistniałej sytuacji kandydat niezależny jest bardzo dobrym rozwiazaniem. tez mysle czy na niego nie zaglosowac... obawiam sie tylko ze jako knadydat jest malo wyrazny i ma raczej male szanse na zwyciestwo - a szkoda

lansuje przy okazji kolejnych wyborów i dzięki temu zasiada w radach nadzorczych wielu spółek i sra pieniędzmi :) potrafi dobrze sie sprzedać, ale na prezydenta sie nie nadaje i nie ma żadnych szans :)

Gość hmmm... ciekawe czemu
ciekawe czemu się nie nadaje... Drzewiecki możesz to rozwinąć?

Gość Lidiaaa
jesli mialabym wybierac J.Kaczyński Ziobro Komorowski to wybralabym Olechowskiego wydaje ze bylby bardziej niezaleznym prezydentem niz ci pozostali chyba zaglosuje na niego

Gość Nałećz WOjciechowski
DAJCIE SOBIE SPOKÓJ.TE SAME TWARZE WAŁESA OLECHOWSKI..JESZCZE MOZE PAWLAK? JEDYNY GODNI KANDYDACI TO: jANUSZ wOJCIECHOWSKI I tOMASZ nAŁĘCZ... pOLITYK MUSI BYC PEŁEN POKORY, PEŁEN WIEDZY, INTELIGENTNY, SPOKOJNY, OPANOWANY..dyplomatyczny.NIE ROBIC NICZEGO POD PUBLIKE..A OLECHOWSKI MA JUZ TAKIE ZAGRANIA..LUDZIE MAJA DOSC TAKIEJ POLITYKI....

Gość wpierdziel ja
Oooooooooo,drzewiecki ,brawo,zgadzam sie zToba w calej rozciaglosci Twojej wypowiedzi,dodam jeszcze,ze nie ma dla mnie kandydata sporod tych,ktorych tu wymieniliscie,to sami karierowicze,ja chce Cimoszwicza.

Gość haze43
ZALOBA To nieprawda ze Ciebiejuz nie ma To nieprawda ze jestes juz w grobie Placze dzisiaj cala polska ziemia Cala Polska dzis placze po tobie Nad Smolenskiem unosza sie dymy Serce w zalu w rozpaczy zamiera Pochyleni nad trumna milczymy Las Katynski ofiary znow zbiera Z wielkiej grozy swiat caly oniemial swiat na chwile zatrzymal sie w pedzie Niech ich przyjmie dobra polska ziemia Niech im ziemia nasza lekka bedzie ten wiersz napisalam pod wplywem nieszczescia jakie nas wszystkich spotkalo prosze o komentarze maria 63_63@tlen.pl

kiedyś miałem do niego przekonanie, teraz już mniejsze. Słyszałem go ostatnio w TVN 24 w rozmowie z Miecugowem. Jednego zdania nie potrafił powiedzieć normalnie, tylko ciągle w stylu nieco amerykańskim, nieco kampanii wyborczej wtrącał z namaszczeniem "Polacy to i to", bo "Polacy rozumieją, oczekują". Przez taką kampanijną retorykę, choć nie tylko, Radek przegrał prawybory. Poza tym Olechowski ma czasem jednak zbyt grubiański dowcip i trochę brakuje mu ogłady, gładkości. Tu też Radka przypomina. Językami obcymi się wszystkiego nie załatwi.

Gość akuda
Olechowski świetnie sprzedał fabrykę fiata w Bielsku Białej - podpisał bardzo niekorzystny dla Polski kontrakt zapewne z powodu "świetnej znajomości języków". Powiązania międzynarodowe z pewnym klubem i pewnymi służbami w Polsce też nie są bez znaczenia. Nie ma to jak świadomy wybór przez blondynko podobnych: "glosuję na X, bo taki przystojny i ładnie wychodzi na zdjęciach"...

Gość Ezon
Jak dla mnie mason, "syn Dawida", bankier i prokorporacjonista do tego uczestnik TAJNYCH spotkań Grupy Bilderberg oraz członek Komisji Trójstronnej (ale tej międzynarodowej). Jeżeli to mało to nie tylko ręcę opadają :) Na kogo chcesz głosować? Na wizerunek czy na "człowieka" ?