Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koliberek1

SZOK!!!!!ZNIECZULICA!!!!!!

Polecane posty

Jestem jeszcze w szoku...kobieta obkladala na ulicy okolo1,5-2 letnie dziecko za to ze z rowerka spadlo!Najgorsze jest to ze nikt oprocz mnie nie zareagowal!Widac ze ta kobieta to patologia jakas...kurcze.dostala w twarz ode mnie!Cala sie trzese....dziecko tak plakalo...cale zasmarkane a ludzie poprostu stali i sie przygladali!Dlaczego????????????????????????????????????

Gość to ja pijawka
bo ludzie to szmaty 🖐️ Dobrze zrobilas.

Też kiedyś złapałam za fraki patologiczną babę w adekwatnej sytuacji. Żałuję, że gdzieś tego nie zgłosiłam, ale młoda byłam i głupia :O Z drugiej strony, pewnie odpowiednie instytucje i tak by niczego nie zrobiły.

Gość nie bije się człowieka
który ma być dla dziecka autorytetem. pół biedy że to kobieta i dziecko nie zapamięta tego zdarzenia. :o

Gość mjkh
trzeba bylo zadzownic na policje i nie pozwolic jej odejsc

Gość nie bije się człowieka
" powinni jej odebrać prawa rodzicielskie " zastanów się co ty pierdolisz. mam nadzieję że to prowokacja :o

Gość naddinn
trzeba bylo ja trzymac za fraki i zadzwionic na policje. bo tak to ona poszla do domu i wtlukla temu dziecku podwojnie :(

Gość dobrze zrobiłaś
w cywilizowanym kraju ta kobieta zostałaby aresztowana

Czy policzek ja otrzezwil?nie wiem!Spojrzala jakby chciala mnie zabic!Zaczerwienila sie kiedy spostrzegla ile ludzi sie przyglada!Wytarlam tylko oczka i nosek temu chlopczykowi!Szczerze to chcialam na polije zadzwonic ae pewnie by uciekla zanim by przyjechali...sama bylam z dzieckiem....

Gość babilonka
uderzyłaś kobietę na ulicy? sama reprezentujesz patologię :O zresztą to i tak pewnie prowo

Gość www.nokaut.pl/#pid=38177
ludzie bali sie reagowac żeby potem matka ich po sadach nie ciągała

ciągle na ulicy podobne sytuacje widać, już nie wiadomo nawet jak na to reagować... ale agresja budzi agresje i jeśli sama ją stosujesz to niczego nie załatwisz

który ma być dla dziecka autorytetem. pół biedy że to kobieta i dziecko nie zapamięta tego zdarzenia. -no zajebisty autorytet,nie ma co :O dziecko potem będzie skrzywione psychicznie :O ta babka też pewnie była bita w dzieciństwie i teraz powiela złe wzorce :(

wiem,ze nie powinnam...ale emocje wziely gore...takie male dziecko....sama mam synka w tym wieku i nie moglam sie poprostu przygladac!

Gość babilonka
Nikt Ci się nie kazał przyglądać, mogłaś ją opieprzyć lub ewen. zadzwonić po policję a nie prać kogoś na ulicy, sama nic sobą nie reprezentujesz, jeszcze się tu tym chwalisz jak by było faktycznie czym :O

Gość Bardzo dobrze zrobiłaś
Jestem szczęśliwa , że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Ty . A nie te gapie przygłupy :O

Niestety, czasem taki "autorytet" trzeba trzepnąć. Gorzej jeśli teraz będzie tłukła dziecko tylko w czterech ścianach. Sama jestem matką i wiem, jak czasami nerwy potrafią ponieść, ale nie wolno tłuc kogoś pięć razy mniejszego od siebie, kto nawet obronić się nie może.

Babilonka...ja jestm ciekawa co ty bys zrobila w takiej sytuacji kiedy na reacje masz sekundy doslownie!!!!Nie tlumacze sie i niczym nie chwale!Jestes idiotka ktora nie rozumie powagi sytuacji...nie mam 15 lat kochana,wiem jak sie zachowac ale niepozwole zeby na moich oczach ktos dziecko tlukl...

Gość babilonka
A Ty myślisz że ja mam 15 lat do diabła? sama byłam kiedys w podobnej sytuacji i wierz mi zwykły opierdol wystarczy, poza tym mogła Ci tak oddać że byś poskładała, mysl czasami kobieto

Nie przejmuj się koliberek opiniami gapiów, którzy nie zrobiliby nic w takiej sytuacji, choćby nawet na ich oczach zabijano człowieka. A później by było: ja nic nie widziałam, o cho chodzi... :O Lepiej jest zgrywać bohatera na forum i dawać rady co powinnaś zrobić i krytykować Twoją reakcję. Wiem jak to jest, po prostu nie myślisz logicznie widząc coś takiego. Ja nie potrafię przejść obojętnie obok krzywdy słabszych.

Może właśnie dzięki temu, ze ta kobieta została uderzona , nie uderzy więcej swojego dziecka. W końcu na własnej skórze odczuła jak to jest być bitym publicznie. Może to da jej do myślenia.

Gość babilonka
Nie twierdzę że trzeba obok czegoś takiego przechodzić obojętnie, ale od kiedy strzał w pysk ma kogoś czegoś nauczyć?

Gość babilonka
vlekkenduivel Może właśnie dzięki temu, ze ta kobieta została uderzona , nie uderzy więcej swojego dziecka. W końcu na własnej skórze odczuła jak to jest być bitym publicznie. Może to da jej do myślenia. taa, przyłoży dziecku w domu i wyżyje się za to że w pysk dostała

Gość do babilonka
No tak przecież Ty jesteś kobieta idealna . Zawsze wiesz co zrobić nie i zawsze robisz to dobrze .Nigdy żadnej pomyłki nie ? Pewnie jakbyś była na miejscu Autorki to gówno byś zrobiła , patrzyłabyś się jedynie . Zarozumiała gówniara , która zawsze ma racje z Ciebie . Umiesz tylko gadać , ale jak przyjdzie co do czego to spierdalasz aż się kurzy .

Gość babilonka łatwo pisać
takie genialne strategie , ale użyć ich w życiu to już tak nie łótwo co ? hahahahhahah