Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa teściowej

obrzydza was jak ktoś ma zepsute zęby z przodu?

Polecane posty

Gość synowa teściowej

mnie strasznie moja teściowa tak ma i jak mówi to z jej ust wydobywa sie straszny smród jak długo stoi w jednym miejscu i gada to potem jak z n iego odejdzie to i tak w tym miejscu śmierdzi, wogóle na przywitanie mnie zawsze całuje..no obrzydlistwo nie wiem czy ona tego nie czuje czy co?

Gość naddinn
ona nie czuje. kurde niech idzie do dentysty a nie zatruwa srodowisko swoimi wyziewami :O

Gość martuuulka
Mnie obrzydza hujjj. U dzieci i doroslych ,jak mozna doprowadzic do takiego stanu zeby.

Gość synowa teściowej
no czasem jak widze przesłodką śliczną dziewczynkę zadbaną i piknie ubraną a uśmiech jak rodem z średniowiecza to mam strach w oczach normalnie.. a teściowa to ma naprawde porażający oddech. wogóle mam cos takiego że jak z nią rozmawiam to wciąż mi wzrok schodzi na te zęby..

Gość synowa teściowej
jak jej zasugerować grzecznie zeby coś z tym zrobiła, te zęby raczej wszystkie kwalifikują się do usunięcia.

Gość Protezka Zębowa
Może nie tyle obrzydza, bo nic co ludzkie nie jest nam obce, ale człowiek POWINIEN dbać o siebie. Najskromniejsze nawet zęby, choćby akrylowe nie są aż takie drogie. Ze względu na szacunek do siebie i do otoczenia. Też noszę protezkę, bez niej nie pokazałabym się nikomu.

Gość mkhjiy
ale Ty masz problem, zróbcie z mężem ściepę na protezę, jej zęby jej sprawa, dobrze że gorszych problemów z nią nie masz bo teściowe bywają różne

Gość nieee wcale
mnie nie obrzydza, niektórym nawet do twarzy , jakby mieli zdrowe to by im nie pasowały

Gość nie sa drogie to chyba nie wie
nie weicei co mowicie mi wycenili leczenie na pnad 60 tysiecy, mam zanik kosci szczeki i co nie stac mnie na to i nie bedzie, chodze bez zebow i tez powiesz ze nie dbam :(

Gość nieee wcale
ale wcześniej nie dbałaś

Gość nie sa drogie to chyba nie wie
i tu sie mylisz zanik kosci szzceki jest spowodowany peknieciem szczeki po pobiciu sprzed lat .. nie brakiem dbania

Gość Łachmyta
A ja lubie miec zepsute zeby i lubie odstraszac nim ludzi A tez zapach wydobywajacy sie z mojej buzi HMMMMm pychota:) Daj mi nr do tesciowej To w koncu nie bede sie czul obco:D

Gość 478374837
Ja ponad rok chodze bez górnej dwójki.... Ale zęby myję...