Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tika_Waylan

przepowiednia Nostradamus. no to jesteśmy w doopie

Polecane posty

to fragment przepowiedni Nostradamusa: A znakiem pierwszym będą chmury czarne dymu gryzącego i siarki, które pokryją połowę kontynentu. I słońca widać nie będzie, i ptaki w tych chmurach wymrą wszystkie. Ziemia otworzy się od północy i ogniem pokryją się szczyty górskie. Na naród w smutku pogrążony ogniste kule spadną w dniu, który smutek miał zakończyć. I człowiek fałszywy, który bratem się mienił, swe zastępy rozpuści i zwierzę jak robak będzie, robak jak machina, ogień, choroba, wymiesza się'

Gość kika67890
podaj zrodlo czy to wymysliles??

wleźcie na merlin pl albo inne strony o nostradamusie to znajdziecie. Jest XXI wiek, nauczcie się korzystać z dostępnych narzędzi typu internet

Gość ewel27777
taaa....podaj strone i ksiazke!!!

ech... tak tak, wejdę na merlin.pl, kupię książkę, przeczytam całą w poszukiwaniu tego tekstu i co? na której stronie to chociaż znajdę?

Gość ewel27777
mam ksiazke w pdf i nic takiego nie wyszukala:) idz sie leczyc albo zajmij sie pisaniem bajek dla dzieci.

Gość wiesz gdzie źródło
samosia.pl - portal, który pomanipulował co nieco i antydatował stronki, byleby zwiększyć ruch :-o Tam to jest i stamtąd ten cytat

Gość yeahhhhhhhhhh
tzn że nie muszę zaliczać matmy w poniedziałek ? uff

Gość kika67890
ojejku pzrepraszam :O sama jestes pokraka!! nie mozesz linka wkleic? skoro to sama znalazlas to wiesz oklanie gdzie to jest

Gość a serio?
a pisałam że Obama sie szykuje na Kraków:-P

Książka informacje "Przepowiednie Nostradamusa", Centurio Alexander N. Tytuł: Przepowiednie Nostradamusa Autor: Alexander N. Centurio Wydawca:Videograf II - Videograf II sp. z o.o. Kategoria, Rodzaj: [max: 3]parapsychologia, ezoteryka Oprawa:miękka Rok wydania:2001 ISBN /ISSN:83-7183-211-7 jesteście beznadziejni :O

Gość a ja przepowiadam ze:
samolot z trumnami nie doleci do krakowa.... albo z powodu pylu albo sie rozbije....

Gość a serio?
spoko..i tak sie w proch zamienimy i uj:-P

"Na naród w smutku pogrążony ogniste kule spadną w dniu, który smutek miał zakończyć. I człowiek fałszywy, który bratem się mienił" >>>No tak, a kiedy koniec żałoby? I które państwo jest tym "bratem" Rosja? bo te ogniste kule to podejrzewam początek wojny.

Gość kasia plasia1111
totalna bzdura,wez lepiej sie do roboty a nie wymyslasz wiersze-''wierszokletko''

Gość koalalla
i juz wszyscu kupuja w merlinie !! jaka glupia reklama!!

Gość a serio?
Na naród w smutku pogrążony ogniste kule spadną w dniu, który smutek miał zakończyć. I człowiek fałszywy, który bratem się mienił" >>>No tak, a kiedy koniec żałoby? I które państwo jest tym "bratem" Rosja? bo te ogniste kule to podejrzewam początek wojny. niby Twoim zadniem Polacy śa w smutku pogrążeni? echh Polska to dziwny kraj..spiskujemy tylko :0

Gość yeahhhhhhhhhh
w ogóle cały weekend miałam kuć matmę ale skoro w niedzielę początek wojny to ja idę po łakocie do netto i włączam sobie serię ulubionych kreskówek! Ale jeśli w niedzielę nic się nie wydarzy a ja będę nieprzygotowana na poniedziałek to nie ręczę za siebie ...

a serio Jakby brać dosłownie każda przepowiednie to metalowe ptaki by latały..."ogień, choroba, wymiesza się" Trudno wymieszać ogień z czymkolwiek-wszystko to raczej przenośnia... Naród pogrążony w smutku. Czyli żałoba narodowa. Mi się w to nie chce wierzyć, po prostu mnie to ciekawi.

Gość kasiaa67776
sie zobaczy w niedziele :D:D:D

ja po prostu byłam ciekawa jak kafeteriusze zareagują na zmyśloną przepowiednię. I większość bez odrobiny luzu czy poczucia humoru zażądała źródeł. Kafeteria to forum idiotów. Jakoś na onecie czy innych przesiadują ludzie z dystansem, którzy od razu się domyślili ocb. A wy wszyscy z gębą na mnie :D pomyślności

Gość fifififififififif
a jakim trzeba być kretynem zeby nie miec nic lepszego do roboty tylko wymyslac przepowiednie i patrzyc jak ludzie na to zareaguja,odpowiedza czy nie odpowiedza o jezu ale radocha.ZAjmij się czyms konkretnym ,bo sama siebie kompromitujesz czyms takim