Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PeggySue

Praktyka w przedszkolu

Polecane posty

Mam kilka pytać a minowicie we wrześniu muszę odbyć praktykę w przedszkolu. W przyszłym tygodniu idę do opiekuna po potrzebne dokumenty. Jednak chciałabym dowiedzieć kilka informacji od osób, które mają taką praktykę za sobą. Czy składając dokumenty lepiej umówić się wcześniej telefonicznie z dyrektorką przedszkola, czy po prostu do niej pójść. I czy ona narzuca z góry narzuca opiekuna i jak wyglądała sama praktyka w waszym przypadku jak to wspominacie ?

u mnie to wyglądało tak: byłam już po mgr, a te praktyki w przedszkolu to były na podyplowmówce. Najpierw poszłam do Dyrektorki z podaniem o pracę. Jednak nie było szans na zatrudnienie, więc zapytałam w takim razie czy przyjmie mnie na praktyki. Zgodziła się... Jak dostałam z uczelni dokumenty poszłam do niej ze skierowaniem itp, ustaliłyśmy termin i zapytała w której grupie wiekowej chciałabym pracować. Nie miałam swojego "upatrzonego" wychowawcy, ale pewnie gdybym miała - nie byłoby problemu z przypisaniem do niego. I poźniej już tylko czekałam na praktyki :)