Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogolić sobie jądra czy nie ?

Ogolić sobie jądra czy nie ?

Polecane posty

Witam, ostatnio na forum pisałem o moim problemie na temat zapachu wydzielającego się z mojego kroku. Denerwuje mnie fakt, że pochodzę w spodniach 2dni i już potem śmierdzą. Podkreślam, że zmieniam codziennie majtki, myje się. Poradzili mi inni forumowicze żeby kupić w sklepie płyn do higieny intymnej lecz taki nie znalazłem i co się okazało prawdopodobnie takich płynów nie ma do mężczyzn. Co mam zrobić aby pozbyć się tego zapachu ? Co byście powiedzieli o obcięciu włosów w okolicach jąder ? Moim zdaniem to od nich tak śmierdzi , bo się pocą, "kiszą" itp.

nikt nie ma takiego problemu co ja ?

Gość ashha
Są takie płyny dla mężczyzn... np firmy AA. Poszukaj w Rossmanie

Gość ashha
albo wpisz w google " płyn do higieny intymnej dla mężczyzn" i Ci wyskoczy, zawsze mozesz nabyc przez net

aha, oki sprawdze

Gość płyny dla kobiet mogą także
mężczyźni! Nic Ci się zlego nie stanie po takim płynie dla pań! Jest tam napisane,że dla kobiet bo to one głównie używaja takich płynów.Ale faceci też mogą je z powodzeniem stosować! A poza tym,czy po zrobieniu siku wytrzepujesz porządnie penisa z resztek moczu i czy wycierasz po oddaniu moczu penisa papierem toaletowym? Wiele mężczyzn nie robi tego i stąd może byc przykry zapach z okolic intymnych...Kobiety zawsze się wycierają papierem po oddaniu moczu! Będzie i czyściej i bardziej sucho,bez przykrego zapachu i bielizna się nie zabrudzi od resztek moczu,które pozostają po jego oddaniu na skórze i narządach płciowych.

Gość neostradkaMMMMMAMMMM
laktacyd jest najlepszy dla kobiet ale ma taki neutralny zapach wiec mozesz go sprobowac!:) podetnij wlosy, ale nie gol sie:)

Gość dr Dyrduła
śmierdzi mieszanka moczu,kału i potu

Gość qwertyyyyy55
ogol.. to tu lepiej wyglada, ja tam wole jak moj facet sie depiluje w miejscu innym, wiadomo raz na rok bo sie stawia ale idzie u niego wyprosic :)

Gość faceci WYCIERAJCIE penisy
po oddaniu moczu! Inaczej mocz wsiąka w bieliznę i jest mega smród!!!!!!!!!!!!!!