Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata88

9 tc, zanik objawów ciążowych i nisko ułożone łożysko

Polecane posty

Witajcie, Mam 21 lat, jestem w pierwszej ciąży - 9tc a 6 od zapłodnienia. Troszke ponad tydzien temu byłam na usg i widziałam serduszko dziecka. Lekarz jednak powiedzial, ze łożysko jest nisko ułożone więc ciąża jest zagrożona - kazał mi się oszczędzać itp. Martwi mnie jednak fakt, ze od tygodnia nie mam objawów ciążowych, które miałam do tej pory - bóle podbrzusza( a lekarz powiedzial, ze moge je jeszcze mocniej odczuwac ze wzgledu na położenie łożyska), mdłości (wcześniej potrafiłam cały dzień przeleżeć w łóżku bo tak mi było niedobrze), piersi też mnie trochę mniej bolą - owszem urosły, ale nie są aż tak bolesne. Zaczelam sie zastanawiac, czy ciąża nie obumarła, chociaz wydaje mi sie, ze towarzyszyloby temu krwawienie czy sie myle? Mam tylko żółto - białawe plamienia. Czy któraś z Was miała podobny przypadek? Pozdrawiam

Gość blaja
Mam tak samo, jestem w 9tc ale niezagrożonej i od początku miałam straszne mdłości nawet wstać z łóżka nie potrafiłam a dziś czuje sie bardzo dobrze zero mdłości itp.

tylko że chodzi o to, że ja tych objawów nie mam już od tygodnia.. i nie wiem czy po prostu już przeszły czy powinnam się martwić. Ale wydawało mi sie, że mdłości trwają dłużej, poza tym zarodek cały czas rośnie, więc macica powinna się rozciągać i powinno mnie boleć prawda?

Gość blaja
Ja próbuje sie tym na razie nie martwić, mam wizytę u doktora we wtorek wiec porozmawiam z doktorką. A dziś jak mi nagle wszystko przeszło to wiem że żyje. Ale jeśli ty masz ciąże zagrożoną to nie wiem co o tym myśleć.

Gość pikipiku
jedz do gina badz do szpitala na izbe przyjec niech ci zrobia USG

Gość pikipiku
blaja..tobie tez radze sprawdzic..co z tego ze masz ciaze niezagrozona,myslisz ze z taka nic zlego stac sie nie moze..????? to sie chyba mylisz! lepiej dmuchac na zimne....

Wybieram sie w przyszłym tygodniu do lekarza, zastanawiam sie czy brak objawow to wystarczajacy powod zeby jechac do szpitala? predzej sie jedzie jesli sie cos dzieje - bole, plamienia itp. Chcialam najpierw zasiegnac czyjejs opinii, bo moze to normalne, ze przeszly mi juz niektore objawy skoro to drugi miesiac, ale mdlosci sie powinny dluzej utrzymywac z tego co wiem...