Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stara dupa:)

cześć ludziska !!! pogadamy ?

Polecane posty

Gość ggggggggggggg
Ooooooooo ale sie nazwałaś nieparlametnie. Ja se zaś idę zrobie budyń. Napisałam dziś wiersz o czarnej chmurze po angielsku... może go zaraz napiszę Chińczykom... lubię komputer... jest to niesamowity wynalazek. Mogę wysłać swój wiersz do Azji...

Gość ggggggggggggg
Czarna chmura nad Europą - tak nazwałam mój wiersz.... to już mój kolejny wiersz skierowany do moich braci i sióstr z Azji...

Gość Dj pozdro
o jebańsku? nie tylko pogadać

Gość ggggggggggggg
Tak. Jestem kobietą. dziś jestem bardzo zmęczona i smutna. znowu nie kupiłam sobie sandałków na lato. Bardzo mam kiepski humor dziś i boli mnie głowa... na dworze coraz cieplej, a ja nie mam sandałków... :(

Gość gggggggggg odstaw zioło

Gość ggggggggggggg
Idę se zrobić budyń - żegnajcie. Wiecie że w tej chwili kiedy to piszę mam wrażenie, że to brzmi podobnie BudyŃ i KATYŃ - na Ń się kończy. No bo wiecie - oglądałam ostatni taki program - listy tych oficerów - co oni robili te pół roku jak tam siedzieli? No jeden czekał cały czas na machorkę i nie robił nic więcej. Choinki szukał na święta - niemieckiej choinki. No i co jedli i który miał rozwolnienie. dosłownie :( i kiedy zobaczą rodziny. i tak siedzieli pół roku, a myśleli, że do końca wojny pewnie, ale w Rosji głód i ich zabili. koniec. Jeden chciał uciekać do Finlandii i czemu nie uciekł. W końcu napisał, że siedzi w wagonie. Ostatni list jak myślę. ?

Gość a jakże
a co z tym wierszem o czarnej chmurze? może tez poczytamy

Gość mowie odstaw zioło ggggggggg
!!!

Gość a jakże
weź, Ty, wyzej przestań z tym ziołem myślisz, że wszystkich na to stać?

Gość ggggggggggggg
wiecie co - ale powiem wam też - jak wy sie zachowujecie w tej polsce obecnie? Bo jest katastrofa - jestem młodą dziennikarką - jadę tam, robię zdjęcia, rozmawiam z pilotami, chcę wszystko wiedzieć, a tu kurde NAJBARDZIEJ TAJEMNICZA kAtASTROFA LOTNICZA W HISTORII ŚWIATA to była. Z wysokości drzewa stojący nieruchomo samolot zleciał w dół i sie roztrzaskał w drobny mak. Normalnie tak to wygląda. No jakby wybuchnął. To dodajcie tam wybuch zbiornika paliwa bo tego NIKT NORMALNY NIGDY NIE POJMNIE jak ten samolot w tym lesie zarył i gdzie był ten pas startowy. Dosłownie musieliby se tam sami jechać i to opisać - ale po co? :(

Budyń :D Mniam, wczoraj poszłam zrobic sobie budyń, patrze a on przeterminowany o 2 lata. I nici z budyniu :O

Gość nie mam pomysłu.
dobra! to ja tu wbijam:) Cześć stara dupo:)

Gość ggggggggggggg
Normalnie gasze ten komp bo idzie 21:37 a to już mogłoby mnie tu spotkać LuDoBjSTWO dosłownie z takimi tekstami... cdn

Gość a jakże
wielki mi problem zrobic budyń! jak masz mleko i mąkę ziemniaczaną możesz sama se zrobić:))