Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytyututyuiyiui

za i przeciw kaczynskiemu

Polecane posty

Gość Stanislaw Stasio
PO i Tusk wysadzil samolot pod Smoleskiem a ten wulkan to tez wina Tuska i Plaftormy Obywatelskiej tak dzisiaj mi powiedziała moherowa sąsiadka Ludzie litości

Gość Chopin gdyby jeszcze żył, toby
sory bejbe ale ja wole pana Tuska niż prosocjalny PiS czy dewiantów z SLD

Gość same suchary ale dlaczego
mnie to nie dziwi? indoktrynacja sie powiodla tylko ciezko wytlumaczyc dlaczego "cala prezydentura to porazka" czy "wszedzie gdzie sie pojawil to osmieszal" to tak jak mowil wieszcz niesiolowski "jest szkodliwy dla polski" dziennikarz:"ale dlaczego jest szkodliwy?" niesiol: "prezydent jest wysoce szkodliwy i musi odejsc"

Gość Janek 0000000
To nie wulkan tylko ja wyzwołiłem właśnie superciężkiego pierda o mocy dwustu miliardów krowich bomb. I dlatego te gazy rozlały sie na cala europe :D

Gość ja go doceniam za
23:32 [zgłoś do usunięcia] Chopin gdyby jeszcze żył, toby sory bejbe ale ja wole pana Tuska niż prosocjalny PiS czy dewiantów z SLD Tylko, że ten prosocjalny PiS obniżył ci podatki, a liberalna PO nie dość co rozdmuchała administracje, wymysla podatki ( np od sprzedaży nieruchomosci zamiast 5proc zapłace jak za dochodowy) to jeszcze lecimy w rankingu wolnosci gospodarczej http://www.heritage.org/index/Country/Poland oto liberalna twarz PO

23:50 [zgłoś do usunięcia] ja go doceniam za Realia są jakie są. I jakoś to pan Tusk a nie PiS który obniżył podatki odważył się podnieść rękę na wcześniejsze emerytury czy KRUS. Podatki to nie wszystko.

ja w tych rankingach z linku widze tylko ze lecimy w Monetary Freedom, cokolwiek to znaczy - angielska mowa byc trudna mowa.