Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocaine child

Zadbany mężczyzna - co to dla Was znaczy?

Polecane posty

Wiesz, pomijając aspekty samego wyglądu, to barrrdzo duże znaczenie (w ocenianiu gay - not gay) ma tutaj zachowanie, sposób bycia, mowa ciała itp. Zgodzisz się ze mną? :) dla przykładu podam zasłyszane gdzieś tam stwierdzenie "facet nawet w różowym swetrze dalej będzie facetem, a frajer nawet w skórze i złotej kęcie dalej będzie frajerem" Pamiętasz, jaki sweter dostał "Grucha" od swojej dziewczyny w "Chłopaki nie płaczą" ? :D

Gość tiiiiiiiiili
złota kęcia-w niektórych rejonach świata chętnie noszona w ramach mundurków szkolnych kapota w sinopapuziate mentolowe grochy

Gość dzieci widac zescie mlode gupi

złota kęta, łańcuch w sensie. ale cieszę się, że mogłem przysłużyć Ci się do wytknięcia tego, co zapewne bardzo lubisz robić. mam nadzieję, że czujesz się dzięki temu dużo lepiej :D

Gość tiiiiiiiiili
ooo cóż za obraza,weź sobie pasek w spodniach poluźnij a następnie 2 kły przyłóż do brzegu szklanki i spuść pół litra jadu,

Nie no co Ty, żaden jad :) nie urazilo mnie to, rozbawiło. szczerze i życzliwie pisałem że mam nadzieje że lepiej Ci po tym :)

Gość tiiiiiiiiili
:)

Gość taki jedennnnn
facet ma byc facetem i kobitki na tym forum zapamietajcie jedno PREDZEJ FACET KOBIETE ZMIENI NIZ SAM SIE ZMIENI JASNE?

Gość reniquee
taki jedennnnn - buahahahahahahahahahaha

Gość Facet1500
Teraz wyglądam normalnie. Zadbanie. kiedyś tak nie było. Dlaczego? Bo Polki i Polacy na zadbanego faceta patrzą jak na "ciotę" ( nie ubliżam tu gejom). Mają za zniewiaściałego. Od kilku lat mam to gdzieś. I tak: mam zadbaną cerę, modną fryzurę, ładnie pachnę, mam białe zęby i wygolone co tyrzeba. Nawet dupę. Ideał dla kobiety. Ale aby tak wyglądać muszę: używać dobrych kremów, żelu czy lakiey do włosów, drogich perfum, wybielacza do zębów, pilniczka i wycinarki do skórek, żyletki, balsasmów do ciała, pesety, trytmeru do włosów w nosie i uszach itp. I tutaj jest ta super sprzeczność kobiet, które mówią, że mam wyglądać jak właśnie wyglądam, ale mam nie uzywać żelu, kremu, pilniczka. Baby! To jak do cholery mam bez tego to zrobić? Wy nam wmawiacie zniewieścienie! Dlatego macie brudnych chłopów. Moja żona jest szczęśliwa, że o siebie dbam, ja też! Nawet razem chodzimy do kosmetyczki oczyszczać serę. Faceci nie bójcie się! A jak jakaś idiotka wam będzie wmawiała, że jesteście gejami to się cieszcie! Od nich można się wiele nauczyć w kwestii gustu, mody oraz akceptacji i pewności siebie. To tyle

Przede wszystkim CZYSTY. Zadbane CZYSTE paznokcie i dłonie. Pachnący dobrymi, męskimi perfumami. Garnitur, lub sportowa elegancja. Drogie, modne buty (oraz zegarek) świadczące o statusie finansowym i wiedzy ogólnej.

Gość Grecja grecja
Facet1500 i Xymena , Lawendowa - otoz to , facet1550 podpisuje sie pod tym.

Gość mam wygolone pipo
" kasablanka golenie okolic penisa i pach zakrawa o zniewieściałość " bzdura :)