Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPUUUUUSTAAA

mam 17 lat i bardzo obwisłą skórę twarzy.... WYGLĄDAM JAK POTWÓR..POMOCY!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KAPUUUUUSTAAA

mam trądzik różowaty ale z nim już walczę. i pełno pryszczy... jesli polączyc to z workami pod oczami i ogólnie bardzo mało jędrną cerą to strasznie to wygląda.... ;/ a nie chce być tapeciarą, delikatny makijaż nie zakryje tak obwisłej skóry, jaką ja mam.... już nie wiem co robić, przeciez jako 17latka nie moge używać kremów ujędrniających dla 30-latek.... :(

Gość Dolly89
Własnie daj zdjecie, albo wyslij na e-maila. Ja mam taka kolezanke, która ma dośc obwisłą skóre w wieku 20 lat i ja tez mam podobny problem. Moja skóra przez tradzik jest mało jędrna i mam takie jakby obwisłe policzki.

Gość Dolly89
Z toba na pewno nie jest tak źle. Ale jesli chcesz ujędrnić skórę to nie musisz od razu uzywać kremów dla starszych babek. Zielona glinka ujedrnia i w ogóle chyba wszystkie rodzje glinek działają dobrze na skóre i chyb aujędrniajaco, napinająco.

Gość KAPUUUUUSTAAA
http://zapodaj.net/fedd5fd57b2a.jpg.html od razu mówię, że zdjęcie roione telefonem wiec bardzo slabej jakosci.. na tym zdjęciu ta cera wygląda jeszcze jako tako.... Ale w rzeczywistosci duużo, duuużo gorzej...

Gość KAPUUUUUSTAAA
przez te worki pod oczami i ogólnie brzydką cerę wyglądam na niewyspaną i pochmurną nawet jak mam dobry nastrój i sie usmiecham...

Gość KAPUUUUUSTAAA
up

Gość nadziejka789
i Ty masz tradzik rózowaty? przeciez masz gładka skore, nie rozumiem w tym widzisz wade, chyba musisz wstawic wyrazniejsze zdjecie by mozna bylo ocenic problem

Gość KAPUUUUUSTAAA
tutaj masz wieksze zdjecie na którym wyraźnie widac różnice między skórą szyi a cerą... na szyi mam skórę jasną, idealnie gładką, a cera... ehh szkoda gadac...;/ http://zapodaj.net/1104a41a867e.jpg.html a to, uwaga zdjęcie tylko dla ludzi o mocnych nerwach... dowód na to, jak bardzo obwisłą mam skórę... ;/ ps. wcale jej nie ściskałam.... po prostu taka jest... ;/ :( i tutaj tez mozecie porównać różową cerę do bladej szyi... http://zapodaj.net/1121339098f2.jpg.html

Gość KAPUUUUUSTAAA
chcieliście zdjęcie to wstawiłam... a teraz nikt mi nie pomoże???? :(

Gość Dolly89
ale chodzi Ci tylko o poprawę jedrności skóry, czy tez o pozbycie się trądziku?

Gość KAPUUUUUSTAAA
właściwie to z trądzikiem już walczę - stosuję krem Brevoksyl. najbardziej mi o tą jędrność chodzi... nie dość ze obwisła jest ta skóra to jeszcze mam pucołowatą twarz.... poradzisz mi coś?? jakieś rady??

Gość KAPUUUUUSTAAA
upppp

ja na twoim miejscu poszukałabym czegoś na internecie, a zaczęłabym od odpowiedniej diety i od jakiś suplementów wspomagających, może jakiś witamin. Musisz też dobierać sobie odpowiednie kosmetyki. Nie zawsze kosmetyki tak jak kremy dobiera się do wieku tylko do kondycji cery. Czasem 20 latka moze mieć bardziej zniszczoną skóre niż 30 latka, wtedy musi używać silniejszych kremów niż do swojego przedziału wiekowego. Powinnaś jakieś maseczki stosować, może z delikatnym liftingiem, jakieś masaże opuszkami palców. Co do worków pod oczami: 1. wysypiać się 2. ograniczyć komputeri itv 3. więcej przebywać na dworze, wtedy oczy odpoczywają 4. stosować kremy pod oczy albo świetlik 5. robić okłady torebkami herbaty, rumianku, a czasami coś chłodnego też przeykładać 6. ja kupiłam na oczy maseczkę w postaci nasączonej tkaniny BEAUTY FORMULAS Refreshing &Soothing Cooling Eye Mask - 4 sztuki koszt ok 9 zł A tak wogóle to chyba musisz kosmetyki do twarzy z dermatologiem konsultować bo na trądziku to się nie znam, bo nigdy nie miałam problemów z cerą

Gość KAPUUUUUSTAAA
dziękuję za odpowiedź :) mam zamiar sie umówic na wizyte do dermatologa jednak. Bo sama chyba nie dam rady. Ze zwykłym jak ze zwykłym, ale z różowatym już nie tak łatwo.... ;/

Gość KAPUUUUUSTAAA
teraz tak czytam i sie zastanawiam i doszłam do wniosku ze mam 1 stadium trądziku chyba... czyli rumien i nieliczne krostki... ale co ja mam robić zeby nie przeobraził sie on w coś takiego - http://skindoctor.pl/gfx/articles/Medikamentielle/M-39.JPG ;/;/;/;/ bo taka cera to tragedia wg mnie... ;/ ;( ;( ;o ehhh ;/

Gość szuszka
Nie potrafię sobie wyobrazić tak młodej osoby z obwisłą skórą- chyba trochę przesadzasz:) W każdym razie bardzo skuteczny jest zabieg zaffiro, ja wykonywałam go tylko na brzuchu w Warszawie w Amaya ale efekt był naprawdę niesamowity. Z tego co czytałam stosuje się go również na twarz, właściwie na każdą partię skóry, która wisi