Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Your.Girl

Biust

Polecane posty

Gość Your.Girl
no tak ciasno mierzyłam. ale jakim cudem idac do sklepu pasuje na mnie stanik 75 c.. w obwodzie nie jest za luźny a miska lezy idealnie

Gość 12345654321
Dziewczyny ja do was nie idzie dotrzec ze triumph to jest badziew i ma zle rozmiarowki a wy sie tak podniecacie z powodu nazwy .... Zalezy co kto woli miec ladne jedrne piersi ktore dobrze sie prezentuja czy 2 walki ale w firmowym cycniku z triumpha

Gość ta co wami gardzi!
ja mam 75D

Gość Your.Girl
nie kupuje w triumphie...

Gość Maaasta.
ale ja mierzylam wg tego linku ktory podalas i mi tam wyszlo dokladnie tak samo jak w Triumphie.

Gość 12345654321
a takim cudem ze nie mierzysz porzadneog biustonosza tylko byle co prawda jest taka ze wszysyc producenti wpechneliby kazda babke w 70-75 i B albo C bo tak sie najlatwiej szyje

120 to obwód pod biustem :o im większa liczba tym grubsza kobieta :)

Gość tomczykk
to dlaczego nie podają w dm3 ? Byloby latwiej .

Gość 12345654321
Maaasta. A ciasno mierzylas pod biustem czy luzno Bo chodzi o to zeby biustonosz byl ciasny pod biustem a miseczka wielksza

Gość Your.Girl
a będąc już w temacie biustu: do kiedy on rośnie?

Stanik jest dobrze dobrany wówczas gdy pierś jest całkowicie ukryta w miseczce, a ramiączka i zapięcie nie wpijają się w ciało i kiedy ,możemy się w nim swobodnie poruszać. Należy też pamiętać, że u wielu kobiet jedna pierś jest nieco większa od drugiej, a stanik kupujemy wg. tej większej piersi, gdyż te różnice zwykle nie są tak duże. A mój brat zawsze mówił, że idealne piersi to takie które się mieszczą w męskiej dłoni. I ja go popieram :D

Gość 12345654321
Your.Girl Zalezy mnie zaczal rosnac ok 11 roku zycia ustabilizowal sie ok 18 a potem ok 20-22 jeszcze sie powiekszyl

Gość Maaasta.
ciasno pod. teraz zmierzylam jeszcze raz z tymze luzniej w biuscie(bo wczesniej mierzylam ciasno w i ciasno w ) i wyszlo mi 70 D. no ale to srednio jest mozliwe bo D to ma moja matka ktora ma bardzo duzy biust.

Gość kumka88
Powiem tak- ja mam 70E a biust mam spory, ale nie jakiś bardzo duży. Więc jak dla mnie B to malutki :)

Gość kumka88
D to bardzo duży biust?! Kto Ci takich głupot nagadał? Idź lepiej do brafitterki, chyba to prawda, że 80% kobiet nosi za małe staniki....

Gość 12345654321
Maaasta. Nie kirtuj sie tym co nosi matka bo ona tez ma zle dobrany biustonosz Moja mama nosi 75 D a ja 65 E ja mam normalne piersi a ona ma balony jakbym zaprowadzila ja do porzadnego sklepu pewnie mialaby 70 G albo H

Gość 12345654321
Maaasta. a mierzy sie tak: ciasno pod biustem luzno w biuscie

Gość kumka88
No właśnie, moja koleżanka nosiła C, jak poszła do odpowiedniego salonu to dobrali jej stanik F. Była nieźle zaskoczona :D

Gość tomczykk
100 B bedzie miał wiekszą objetosc niż 55 G

Gość kumka88
kanciastoporta- też mnie to załamuje... I to przekonanie, że D to już wielki biust... Ciemnogród wręcz :O

Gość Maaasta.
mi się caly czas wydaje ze mam A. bo ja cyckow nie mam:D wrzucę zresztą wam zdjęcie moze w staniku. tylko nie komentować zlosliwie. jedynie na jaki wam rozmiar wygląda.

Gość 12345654321
tomczykk a tu sie myslisz wlacz sobie kalkulator i powpisuj liczy tak aby wyszlo to co podales zobaczysz ze 55 G bedzie o wiele wieksze

zamiast się pytać na forum, radze się udać do fachowca, który wam dobierze odpowiedni biustonosz, stanik, cyckonosz czy jak tam zwiecie. To mój brat potrafi ocenić miseczke na podstawie chwycenia piersi w dłoń, zawsze trafia :D a baby to nie wiem zaciemnienie totalne.

Gość dlaczego triuph
czy jak sie to pisze to niby badziew??????? Fakt ja sie w nich zle czuje i wygladaja babcinie mam 1 i lezy w szafie rozm. 80H ale na mniejsze piersi maja ladne biustonosze i wygodne moja mama ma i sobie chwali zreszta ona od zawsze wlasnie w takich chodzla

Gość 12345654321
dlaczego triuph Kup sobie brytujski porzadny biustonosz i porownaj z triumhem Szczerze moje z triumpha leza w szafie i skzoda ze tyle kasy na nie poszlo Nie dosc ze rozmiarowka chinska to jakosc nienajlepsza