Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanosek

flirtujecie z innymi mając partnerów których kochacie?

Polecane posty

Gość kasztanosek

j.w.

Gość na początku to nawet się
zdarzyło pare razy:(, ale teraz się już pilnuje ;) , a zresztą nie mam okazji bo razem wszędzie chodzimy i tak jest ok!

Gość kasztanosek
mnie to takie coś denerwuje, bo mam tą osobę, którą kocham a i tak dalej ludzie flirtują z innymi.

Gość kasztanosek
w każdym z nas płynie jednak kurewska krew.

oczywiście że tak nawet jak jestem gdzieś z partnerem, lubie wzbudzać w nim dreszczyk zazdrości i lubie jak on pokazuje że jestem tylko jego :D a jak on nie widzi to flirtuje tak ot zeby nie wyjść z wprawy :P

Gość kasztanosek
najbardziej lubię flirtować z czarnoskórymi studentami mojej uczelni. podnieca mnie myśl, że mają takie duże pałki :)

Gość kasztanosek
jak widzisz..agata...jestes jedyna...

Gość ja też na tak!
Flirt to jeszcze nic złego, trzeba tylko wiedzieć, gdzie są granice ;)

Gość ONAboginiSEXU
A kto nie flirtuje?Może pojedyncze przypadki,ale nie oszukujmy się:flirt mamy zapisany w genach;)Uwielbiam flirtować.A tak poważnie to flirt jest dowartościowaniem siebie i niema w nim nic złego dopóki nie przekraczamy jakichś granic lub nie przestajemy nad nim panować:)

Gość kasztanosek
własnie miałem pisać też, że jest to jakieś dowartościowanie się, że ewentualnie jeszcze komuś innemu się pdodbamy i ktoś nami zainteresował.

Gość kasztanosek
a czemu flirtujesz z innymi?

A co masz na myśli, mówiąc o flircie? Hm..., pytam, bo niedawno rozmawiałam z facetem, który twierdził, że seks od tyłu z inną kobietą - i bez całowania - to nie jest zdrada. Nauczyło mnie to ostrożności:-)

Gość flirt to flirt i tyle
Też mam chęć do flirtowania, chyba przez to, że długo byłam sama i lubiłam wtedy trochę poflirtować - kontakt wzrokowy, uśmiech, rozmowa i tyle. Teraz jestem w związku, kocham i jestem kochana, ale trochę brakuje mi flirtu - z kimś, kogo nie mogłabym mieć, aby mieć poczucie, że jestem dla kogoś atrakcyjna, poza tym trochę mi brak tego, że nie poznałam swojego faceta właśnie w taki sposób - w sytuacji nieznajomych, którzy wpadają sobie w oko, zaczynają flirt i poznają się.

Gość Bizja
Zdecydowanie nie. Jednak jeśli widzę, że mój facet zwraca uwagę na inne kobiety, to zaczynam flirtować - co najczęściej kończy się poznaniem innego faceta.

Gość Zdecydowanie tak!
Uwielbiam flirtować...